Microsoft Lumia 532 apare acum pe site-ul oficial ca fiind compatibil cu Windows 10

813 ori
<b>Microsoft Lumia 532 apare acum pe site-ul oficial ca fiind compatibil cu Windows 10</b>După ce anterior Microsoft declara că terminalele actuale ce rulează sistemul de operare Windows Phone 8 vor primim actualizarea la Windows 10, iată că acum primim noi dovezi care susțin acest lucru. în pragul evenimentului de astăzi în care...

După ce anterior Microsoft declara că terminalele actuale ce rulează sistemul de operare Windows Phone 8 vor primim actualizarea la Windows 10, iată că acum primim noi dovezi care susțin acest lucru. în pragul evenimentului de astăzi în care Windows 10 Consumer Edition va fi prezentat oficial, cei de la Microsoft fac unele modificări pe site-ul propriu.

Mai precis, în cadrul paginilor ce descriu smartphone-urile Lumia 532 și Lumia 532 Dual-SIMremarcăm acum prezența unui text ce face referire la faptul că telefoanele în cauză sunt compatibile (Windows 10 Ready) cu noua versiune a sistemului de operare ce urmează a debuta oficial mai târziu în cursul acestui an.

Din câte am aflat de curând, Microsoft va prezenta astăzi și câteva terminale Windows 10 Mobile, alături de un magazin de aplicații comun pentru platforma desktop și cea mobilă. Rămâne de văzut cum arată noua interfață pe smartphone-uri și ce funcții noi ne-au fost pregătite.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×