Phablet-ul Oppo U3 lansat oficial În China la un preț de 560$; vine cu bliț frontal și display de 5.9 inch

Autor:  | Publicat în:  Oppo 756 ori
<b>Phablet-ul Oppo U3 lansat oficial În China la un preț de 560$; vine cu bliț frontal și display de 5.9 inch</b>După ce acum câteva zile aflăm faptul că Oppo ne pregătește lansarea unui nou device de tip phablet numit Oppo U3, iată că astăzi telefonul devine oficial în China. Printre principalele sale specificații hardware regăsim un display Full HD de...

După ce acum câteva zile aflăm faptul că Oppo ne pregătește lansarea unui nou device de tip phablet numit Oppo U3, iată că astăzi telefonul devine oficial în China. Printre principalele sale specificații hardware regăsim un display Full HD de 5.9 inch ce ocupă aproximativ 75% din panoul frontal.

La interior primim un procesor octa-core tactat la 1.7 GHz, 2 GB memorie RAM, 16 GB spațiu intern de stocare, o cameră foto principală de 13 megapixeli cu senzor Sony IMX214 ce poate filma la 1080p@30fps, sau la 480p@120fps, și o cameră frontală de 5 megapixeli cu bliț LED.

Oppo U3

Primim și un chip audio AK4961, o baterie de 3.000 mAh ce beneficiază de tehnologia de încărcare rapidă VOOC, suport dual-SIM, un slot microSD, 4G LTE și sistemul de operare Android KitKat împreună cu interfața ColorOS 2.0.1. Pentru a facilita utilizarea cu o singură mână, Oppo aduce câteva funcții ca și split-screen, sau control prin gesturi.

Oppo U3

Oppo U3 măsoară 156.8 mm în lungime, 81 mm în lățime și doar 8 mm în grosime. Potrivit presei chineze, acest phablet este disponibil în acest moment pe piață la un preț de aproximativ 560$.

Oppo U3

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×