Microsoft Lumia 640 este acum disponibil prin eMAG.ro și evoMAG.ro

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 1.162 ori
<b>Microsoft Lumia 640 este acum disponibil prin eMAG.ro și evoMAG.ro</b>&Icirc;n cadrul MWC 2015, cei de la Microsoft au dezvăluit două noi smartphone-uri clasate &icirc;n categoria mid-range, mai precis modelele Lumia 640/Lumia 640 XL. La &icirc;nceput de aprilie, iată că unul dintre aceste telefoane, și anume Lumia...

În cadrul MWC 2015, cei de la Microsoft au dezvăluit două noi smartphone-uri clasate în categoria mid-range, mai precis modelele Lumia 640/Lumia 640 XL. La început de aprilie, iată că unul dintre aceste telefoane, și anume Lumia 640, debutează și la noi prin intermediul unor retaileri ca eMAG.ro și evoMAG.ro.

Printre dotările acestui model se numără un display HD IPS de 5 inch protejat de Gorilla Glass 2, un procesor quad-core Snapdragon 400, 1 GB memorie RAM, 8 GB spațiu de stocare și un slot pentru carduri microSD de până la 128 GB.

Ni se oferă o cameră foto principală de 8 megapixeli cu autofocus și bliț LED ce poate filma la rezoluție Full HD, cât și un senzor frontal de 1 megapixel. Acest telefon sosește cu trei module GPS integrate: A-GPS, Glonass, și Beidou.

Pret Lumia 640

Aflați că Microsoft Lumia 640 este comercializat atât în varianta 3G, cât și în versiunea ce ne oferă acces la internet via 4G. Prețurile afișate de către cei doi retaileri sunt unele destul de similare, acestea putând fi consultate mai jos.

Prețuri Lumia 640:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×