Smartwatch-ul Samsung Orbis se va numi Gear A; gadget premium cu suport 3G la pachet

658 ori
<b>Smartwatch-ul Samsung Orbis se va numi Gear A; gadget premium cu suport 3G la pachet</b>Acum ceva timp aflam despre existența unui smartwatch Samsung circular aflat &icirc;n procesul de producție, device cunoscut sub numele Orbis. După scăpările din trecut referitoare la acest gadget, iată că astăzi ni se dezvăluie și numele său...

Acum ceva timp aflam despre existența unui smartwatch Samsung circular aflat în procesul de producție, device cunoscut sub numele Orbis. După scăpările din trecut referitoare la acest gadget, iată că astăzi ni se dezvăluie și numele său oficial, și anume Samsung Gear A.

Din câte se pare, acesta va fi atât primul ceas cu ecran circular din portofoliul sud-coreeniilor, cât și primul smartwatch cu adevărat premium. Aflăm și faptul că Samsung Gear A va sosi în două variante, una de tip standard doar cu conectivitate Bluetooth, și o alta cu 3G și suport pentru apeluri.

Desigur, ambele variante vor sosi în pachet și cu WiFi. Potrivit celor de la sammobile.com, noul ceas inteligent pregătit de Samsung va fi cunoscut sub numele de serie SM-R720, respectiv SM-R730. Ținând cont de faptul că actualele ceasuri comercializate de Samsung pe piață au prețuri de peste 1.000 lei, ne putem aștepta ca Gear A să treacă de 1.500 lei ca urmare a materialelor premium din care este realizat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×