Microsoft primeşte prima licenţă pentru un serviciu de plăţi în SUA, ar putea pregăti un rival pentru Apple Pay

660 ori
<b>Microsoft primeşte prima licenţă pentru un serviciu de plăţi în SUA, ar putea pregăti un rival pentru Apple Pay</b>Apple şi Samsung au deja propriile servicii de plăţi, Apple Pay şi Samsung Pay, lansate odată cu terminale flagship, dar cum răm&acirc;ne cu Windows Phone şi Windows 10? Ei bine, Microsoft tocmai a primit prima sa licenţa care &icirc;i permite să...

Apple şi Samsung au deja propriile servicii de plăţi, Apple Pay şi Samsung Pay, lansate odată cu terminale flagship, dar cum rămâne cu Windows Phone şi Windows 10? Ei bine, Microsoft tocmai a primit prima sa licenţa care îi permite să implementeze un serviciu de plăţi în SUA.

Astfel, Microsoft ar putea pregăti un serviciu de tip Pay, pentru început având posibilitatea de a opera cu bani în statul Idaho. Platforma Windows de la Microsoft nu are vreo soluţie proprietară de plăţi integrată, cel puţin deocamdată. Microsoft aplicase pentru o licenţă de genul în toate statele din SUA, dar Idaho i-a acordat-o cel mai rapid.

Microsoft primeşte prima licenţă pentru un serviciu de plăţi în SUA, ar putea pregăti un rival pentru Apple Pay

Între timp şi Google se mişca în această zonă, încercând sa treacă peste ideea de Google Wallet, care nu prea a prins şi să se folosească de achiziţia lui Softcard. Revenind la Microsoft, vor avea ei oare timp să pregătească un serviciu viabil şi să îl implementeze până ce se va lansa Windows 10 peste câteva luni? Rămâne de văzut şi ce parteneri bancari sau magazine vor adera la MS Pay.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×