Microsoft Lumia 940 XL ar putea aduce un scanner pentru iris (zvon)

973 ori
<b>Microsoft Lumia 940 XL ar putea aduce un scanner pentru iris (zvon)</b>Cu toate că senzorul de amprente este o componentă main-stream pe care mai toți producătorii &icirc;ncep a o integra pe telefoanelor lor, se pare că &icirc;n China mai ales, s-a trecut la o altă metodă de autentificare, și anume scanarea irisului....

Cu toate că senzorul de amprente este o componentă main-stream pe care mai toți producătorii încep a o integra pe telefoanelor lor, se pare că în China mai ales, s-a trecut la o altă metodă de autentificare, și anume scanarea irisului. Deși pare greu de crezut, Microsoft ar putea integra un astfel de modul pe Lumia 940 XL.

Zvonul sosește chiar din partea celebrului Evan Blass, leaker-ul cunscut pe Twitter sub nickname-ul @evleaks. Din câte ne dezvăluie, se pare că Microsoft Lumia 940 va aduce direct un scanner pentru iris, sărind astfel peste unul de amprente integrat cel mai probabil într-un buton home care ar fi arătat ciudat.

Potrivit informațiilor sosite anterior pe web, Lumia 940 XL va fi un phablet cu display QHD de 5.7 inch, procesor hexa-core Qualcomm Snapdragon 808, 3 GB memorie RAM, 32 GB spațiu intern de stocare și o baterie de 3.300 mAh.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×