Primul telefon pliabil ar putea veni anul viitor din partea sud-coreenilor de la Samsung

835 ori
<b>Primul telefon pliabil ar putea veni anul viitor din partea sud-coreenilor de la Samsung</b>&Icirc;n ultimele c&acirc;teva zile am auzit o serie de informații cu privire la un posibil Samsung Galaxy S6 Edge Plus, terminal care s-a și afișat &icirc;ntr-o primă fotografie prin intermediul lui Marquess Brownlee a.k.a MKBHD. P&acirc;nă...

În ultimele câteva zile am auzit o serie de informații cu privire la un posibil Samsung Galaxy S6 Edge Plus, terminal care s-a și afișat într-o primă fotografie prin intermediul lui Marquess Brownlee a.k.a MKBHD. Până când vom vedea dacă acest terminal va fi lansat sau nu, astăzi un brevet Samsung ne oferă o privire asupra viitorului.

Acest document proaspăt primit de către Samsung face referire la un telefon cu display dual ce se va plia. Aparent, telefonul ar putea sosi chiar anul viitor sub forma unui nou succesor pentru gama de phablet-uri Galaxy Note.

Primul telefon pliabil ar putea veni anul viitor din partea sud-coreenilor de la Samsung

Din câte ne dezvăluie schița de mai sus, dimensiunile ecranului odată pliat vor fi destul de generoase, aproape de cele ale unei tablete. De asemenea, se remarcă faptul că terminalul va sosi cu un stylus inteligent denumit Camera Pen, accesoriu ce va integra o cameră rotativă în partea de sus.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×