Şeful Sony Music confirmă sosirea serviciului muzical de streaming Apple la WWDC 2015

Autor:  | Publicat în:  Apple 790 ori
<b>Şeful Sony Music confirmă sosirea serviciului muzical de streaming Apple la WWDC 2015</b>Cu c&acirc;teva zile &icirc;n urma recapitulam lista&nbsp;de produse noi pe care Apple ar putea să le prezinte la WWDC 2015. Printre ele se număra şi un serviciu de streaming muzical, posibil cu branding Beats. Ei bine, azi avem confirmarea de la...

Cu câteva zile în urma recapitulam lista de produse noi pe care Apple ar putea să le prezinte la WWDC 2015. Printre ele se număra şi un serviciu de streaming muzical, posibil cu branding Beats. Ei bine, azi avem confirmarea de la şeful Sony Music cu privire la existenţa acestui serviciu.

Doug Morris este oficialul în cauză şi el ar fi declarat în cadrul festivalului Midem Music Industry că Apple va anunţa un serviciu Beats chiar mâine. El nu a confirmat vreo funcţionalitate, preţ sau alte zvonuri. Acelaşi Morris a ţinut să menţioneze că în ciuda popularităţii lui Spotify, acest serviciu nu a fost niciodată profitabil, dar Apple ar putea lua modelul de business al acelei companii şi să şi reuşească să obţină profit.

Nu e prima oară când aflăm în premieră detalii despre un serviciu Apple de la un partener al companiei din Cupertino. spre exemplu CEO-ul reţelei TV CBS a recunoscut că lucrează cu Apple la o înţelegere legată de streaming TV în luna mai. Noul serviciu Apple Music va fi bazat pe achiziţia lui Beats Music şi va oferi muzică pe bază de abonament, playlisturi specializate şi posturi de radio personalizate.

Se aşteaptă şi sosirea unui iTunes Radio reinventat. Mai multe vom afla la WWDC 2015.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×