Microsoft anunţă tableta Surface Pro 4, dar şi interesantul laptop Surface Book, cu preţuri de la 899, respectiv 1499 dolari

2.326 ori
<b>Microsoft anunţă tableta Surface Pro 4, dar şi interesantul laptop Surface Book, cu preţuri de la 899, respectiv 1499 dolari</b>Ştiam că Microsoft pregateste ceva special pentru azi, inclusiv o tabletă Surface Pro 4, dar compania din Redmond tot ne-a surprins. Ei au anunţat nu doar o nouă tableta, ci şi modelul de laptop Surface Book, despre care scriem mai jos. &nbsp;...

Ştiam că Microsoft pregateste ceva special pentru azi, inclusiv o tabletă Surface Pro 4, dar compania din Redmond tot ne-a surprins. Ei au anunţat nu doar o nouă tableta, ci şi modelul de laptop Surface Book, despre care scriem mai jos.

Microsoft Surface Pro 4 este o tabletă ce aduce un display de 12.3 inch "înghesuit" în acelaşi format ca şi al predecesorului. Avem acum parte de un scanner de amprente integrat în tastatura, iar Cortana este o experienţă cheie aici. Primim şi un nou Surface Pen, de această dată cu o "gumă" la capăt şi cu 1024 de nivele de presiune, plus posibilitatea de ataşare magnetică la zona laterală a tabletei. Şi stylusul vine cu suport Cortana, astfel că apăsarea butonului sau o perioadă lungă declanşează asistentul virtual.

În zona frontală avem parte de un strat protector Gorilla Glass 4 de doar 0.4 mm grosime, iar versiunile de stocare ajung până la 1 TB (SSD) pe acest device. Surface Pro 4 e disponibil acum la precomanda, pornind de la preţul de 899 dolari şi va ajunge în magazine pe 26 octombrie. Variantele de CPU oferite aici (Intel de generaţie a şasea, Skylake) includ şi un Intel Core i7, care ar garanta o performanţă cu 50% peste un MacBook Air. Până la 16 GB RAM sunt disponibili la pachet.

Cât despre Surface Book, acest laptop are preţ de pornire de 1499 dolari şi aduce un ecran de 13.5 inch. Acest terminal are un corp din magneziu şi o balama specială între tastatura şi ecran numită "dynamic fulcrum". Ea da senzaţia că s-ar îndoi atunci când se realizează mişcarea sa, precum corpul unei lămpi de birou de exemplu. La bord găsim o tastatură cu iluminare, butoane cu 1.6 mm de travel şi un trackpad din sticlă cu 5 puncte de sensibilitate touch.

Evident noul Surface Pen e compatibil cu acest model, iar la interior găsim cele mai noi generaţii de procesoare Intel Core i5 şi i7, din familia Skylake, plus un GPU Nvidia GeForce cu memorie GDDR5. Zona dock oferă şi 2 porturi USB 3.0 şi slot SD. Uimitor aici e faptul că primim 12 ore de funcţionare cu o singură încărcare, dacă ne luăm după promisiunile Microsoft.


Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×