Microsoft a anunţat oficial că va înlătura Kids Corner din Windows 10 Mobile

1.171 ori
<b>Microsoft a anunţat oficial că va înlătura Kids Corner din Windows 10 Mobile</b>În cursul acestei săptămâni cei de la Microsoft au anunțat înlăturarea aplicației Kids Corner din Windows 10 Mobile - un software prin care părinții puteau alege ce funcționalități să fie disponibile pentru cei mici atunci când li se înmâna telefonul

Microsoft a confirmat oficial în această săptămână că va înlătura funcţia Kids Corner din Windows 10 Mobile. Funcţia debuta pe Windows Phone 8.1 şi le permitea părinţilor să modifice modul în care utilizat un smartphone pentru a accesa anumite aplicaţii şi conţinuturi.

Aceasta e una dintre funcţiile omniprezente pe smartphone-uri în ziua de azi, de aceea pare bizară decizia Microsoft. Ideea e că firma din Redmond ar fi descoperit că extrem de puţină lume foloseşte aceasta funcţionalitate, aşa că ea a devenit irelevantă. Începând cu Windows 10 Mobile Anniversary Update, Kids Corner va dispărea din meniuri.

Trebuie menţionat şi că utilizatorii pot accesa zona Apps Corner, din secţiunea Settings/Accounts/Apps Corner, unde se află funcţii similare cu Kids Corner. Găsiţi acolo opţiuni ce permit reglementarea accesului la anumite aplicaţii de pe telefon, dar şi de personalizare a ecranului Start.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×