Microsoft Lumia 950 și Lumia 950 XL de astăzi la precomandă prin intermediul QuickMobile

1.401 ori
<b>Microsoft Lumia 950 și Lumia 950 XL de astăzi la precomandă prin intermediul QuickMobile</b>Pe zi ce trece vedem din ce &icirc;n ce mai multe terminale &icirc;n stocurile QuickMobile, device-uri ce ajung la scurt timp de la anunțul oficial. Cele mai noi intrări din oferta retaier-ului sunt Microsoft Lumia 950 și Microsoft Lumia 950 XL,...

Pe zi ce trece vedem din ce în ce mai multe terminale în stocurile QuickMobile, device-uri ce ajung la scurt timp de la anunțul oficial. Cele mai noi intrări din oferta retaier-ului sunt Microsoft Lumia 950 și Microsoft Lumia 950 XL, device-uri ce vin cu dotări high-end și rulează sistemul de operare Windows 10 Mobile.

Spre deosebire de alte flagship-uri de anul acesta, putem spune că prețul acestor noi device-uri Microsoft este unul destul de acceptabil pentru prima strigare. Modelul Microsoft Lumia 950 este vândut la precomandă pentru suma de 2.699 lei, cu mențiunea că livrările încep abia din luna decembrie.

Acest device sosește cu display Quad AMOLED de 5.2 inch + Gorilla Glass 3, procesor hexa-core Qualcomm Snapdragon 808, 3 GB RAM, 32 GB de stocare și un slot microSD de până la 200 GB. Primim o cameră foto de 20 megapixeli, port USB Type-C și o baterie de 3000 mAh cu tehnologia de încărcare rapidă.

Microsoft Lumia 950 și Lumia 950 XL de astăzi la precomandă prin intermediul QuickMobile

În cazul lui Microsoft Lumia 950 XL avem de-a face cu un model de tip phablet ce vine cu display AMOLED Quad HD de 5.7 inch protejat de Gorilla Glass 3, procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 810, 3 GB memorie RAM, 32 GB spațiu intern de stocare + posibilitatea de atașare a unui slot microSD.

O cameră foto principală de 20 megapixeli cu optică Carl Zeiss, stabilizare optică și bliț triplu, se află la posturi alături de un senzor frontal de 5 megapixeli. Vom beneficia de un port USB Type-C și de o baterie de 3340 mAh cu aceeași tehnologie de încărcare rapidă ca și cea de pe versiunea de 5.2 inch.

QuickMobile vinde acest produs la precomandă pentru prețul de 3.199 lei, urmând ca livrările să înceapă abia din decembrie. Puteți găsi ambele terminale chiar aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×