BLU lansează uriașul phablet Studio 7.0 LTE; device cu display de 7 inch și preț de 199 dolari

761 ori
<b>BLU lansează uriașul phablet Studio 7.0 LTE; device cu display de 7 inch și preț de 199 dolari</b>Dacă și voi sunteți pasionați de terminalele cu display-uri generoase, atunci noul BLU Studio 7.0 LTE v-ar putea face cu ochiul. Acest phablet cu display HD de 7 inch (1280 x 720 pixeli), tocmai ce a fost lansat pe piața americană la un preț de 199...

Dacă și voi sunteți pasionați de terminalele cu display-uri generoase, atunci noul BLU Studio 7.0 LTE v-ar putea face cu ochiul. Acest phablet cu display HD de 7 inch (1280 x 720 pixeli), tocmai ce a fost lansat pe piața americană la un preț de 199 dolari, sumă ce sună destul de bine pentru început.

Pe partea hardware ni se pune la dispoziție un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 410, 1 GB memori RAM, 16 GB spațiu intern de stocare și suport pentru carduri microSD. Primim Android 5.1 Lollipop ca sistem de operare, o cameră foto principală de 8 megapixeli și un senzor frontal de 2 megapixeli.

BLU lansează uriașul phablet Studio 7.0 LTE; device cu display de 7 inch și preț de 199 dolari

Cu toate că nu impresionează la capitolul specificații, prezența conectivității 4G LTE îl transformă într-un device numai bun de folosit la interiorul unui autoturism. Dotat cu o aplicație GPS și conectat la un sistem de boxe wireless, phablet-ul BLU Studio 7.0 LTE poate deveni un companion numai bun de luat la drum.

BLU Studio 7.0 LTE

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×