BLU lansează uriașul phablet Studio 7.0 LTE; device cu display de 7 inch și preț de 199 dolari

Autor:  | Publicat în:  BLU 621 ori
<b>BLU lansează uriașul phablet Studio 7.0 LTE; device cu display de 7 inch și preț de 199 dolari</b>Dacă și voi sunteți pasionați de terminalele cu display-uri generoase, atunci noul BLU Studio 7.0 LTE v-ar putea face cu ochiul. Acest phablet cu display HD de 7 inch (1280 x 720 pixeli), tocmai ce a fost lansat pe piața americană la un preț de 199...

Dacă și voi sunteți pasionați de terminalele cu display-uri generoase, atunci noul BLU Studio 7.0 LTE v-ar putea face cu ochiul. Acest phablet cu display HD de 7 inch (1280 x 720 pixeli), tocmai ce a fost lansat pe piața americană la un preț de 199 dolari, sumă ce sună destul de bine pentru început.

Pe partea hardware ni se pune la dispoziție un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 410, 1 GB memori RAM, 16 GB spațiu intern de stocare și suport pentru carduri microSD. Primim Android 5.1 Lollipop ca sistem de operare, o cameră foto principală de 8 megapixeli și un senzor frontal de 2 megapixeli.

BLU lansează uriașul phablet Studio 7.0 LTE; device cu display de 7 inch și preț de 199 dolari

Cu toate că nu impresionează la capitolul specificații, prezența conectivității 4G LTE îl transformă într-un device numai bun de folosit la interiorul unui autoturism. Dotat cu o aplicație GPS și conectat la un sistem de boxe wireless, phablet-ul BLU Studio 7.0 LTE poate deveni un companion numai bun de luat la drum.

BLU Studio 7.0 LTE

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×