Microsoft oferise 9 miliarde de dolari bani gheata celor de la Yahoo!

1.097 ori
<b>Microsoft oferise 9 miliarde de dolari bani gheata celor de la Yahoo!</b>Inainte ca Yahoo! sa refuze din nou gigantul software Microsoft in aceasta saptamana, compania lui Bill Gates oferise 9 miliarde de dolari bani gheata si 1 miliard pe an ca profit operational acestora, ne informeaza Reuters. Intr-un email adresat...

Inainte ca Yahoo! sa refuze din nou gigantul software Microsoft in aceasta saptamana, compania lui Bill Gates oferise 9 miliarde de dolari bani gheata si 1 miliard pe an ca profit operational acestora, ne informeaza Reuters.

Intr-un email adresat angajatilor Microsoft, Kevin Johnson, oficial al companiei a afirmat ca oferise celor de la Yahoo! 8 miliarde de dolari pentru 16% din companie si 1 miliard pentru a cumpara motorul de cautare. Propunerea includea si un parteneriat bazat pe impartirea veniturilor, ce ar fi adus 1 miliard de dolari pe an celor de la Yahoo!. Dupa cum va informam intr-un articol anterior, oferta a fost refuzata, Yahoo preferand o intelegere cu Google, confirmata joi.

Intelegerea cu Google aduce companiei care a negociat cu Microsoft venituri care vor creste de la 250 de milioane de dolari pe an la 450 de milioane in primele 12 luni. Suma ar fi mai putin de jumatate din cea oferita de catre Microsoft, sub forma de venit operational pe an. Desi se pare ca Yahoo! a refuzat o oferta mai buna, exista pareri care afirma ca ar fi existat conditii suplimentare, care nu au fost acceptate de compania dorita de Microsoft.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×