Tom Tom pregateste o versiune de software navigational pentru iPhone

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.085 ori
<b>Tom Tom pregateste o versiune de software navigational pentru iPhone</b>Mai tineti minte momentul in care Nokia a inceput sa isi doteze terminalele high end cu antene GPS si dintr-o data au aparut numeroase aplicatii navigationale Symbian? Ei bine se pare ca se va intampla la fel si in cazul lui iPhone 3G, terminal pe care...

Mai tineti minte momentul in care Nokia a inceput sa isi doteze terminalele high end cu antene GPS si dintr-o data au aparut numeroase aplicatii navigationale Symbian? Ei bine se pare ca se va intampla la fel si in cazul lui iPhone 3G, terminal pe care vor sosi numeroase softuri navigationale, printre care si cel produs de Tom Tom.

Producatorii celebrului SatNav, Tom Tom au declarat ca software-ul lor ruleaza deja pe iPhone, dar nu stim inca data de lansare a acestuia. Sa fie si acesta unul dintre roadele muncii developerilor cu SDK-ul pentru iPhone? Desi initial multi au vazut amanarea lansarii firmware-ului 2.0 pana in luna iunie a acestui an drept o decizie proasta a celor de la Apple, se pare ca aceasta perioada de asteptare a dat timp developerilor sa pregateasca aplicatii performante.

Ramane acum ca rivalii celor de la Tom Tom sa se alature pe rand unor initiative similare, lansand propriile softuri navigationale pentru iPhone. Printre acestia ii amintim pe cei de la Garmin, in vreme ce si Google Maps intr-o versiune upgradata ar fi o idee buna, iar o portare a lui Nokia Maps pe telefonul produs de Apple ar fi fantastica, desi din pacate acest lucru nu credem ca se va intampla.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×