Cel de-al treilea senzor al lui iPhone 3G dezvaluit

Autor:  | Publicat în:  Apple 2.110 ori
<b>Cel de-al treilea senzor al lui iPhone 3G dezvaluit</b>Toate zvonurile si speculatiile in legature cu un al treilea senzor, cu care va sosi telefonul Apple iPhone au fost dezmintite si se pare ca avem de-a face cu un senzor de proximitate si nu cu o camera frontala, cum se specula. Pentru a confirma aceste...

Toate zvonurile si speculatiile in legature cu un al treilea senzor, cu care va sosi telefonul Apple iPhone au fost dezmintite si se pare ca avem de-a face cu un senzor de proximitate si nu cu o camera frontala, cum se specula.

Pentru a confirma aceste zvonuri, au exista chiar si imagini cu un iPhone 3G care efectua un apel video, evident falsificate. Senzorul de proximitate confirmat era folosit in cazul primului iPhone pentru a detecta contactul si apropierea de fata utilizatorului. Prin intermediul sau, display-ul si inputul erau dezactivate la momentul contactului, pentru a preveni apasarea accidentala a tastelor virtuale si pentru a prelungi viata bateriei.

Se pare ca un singur senzor de proximitate pe iPhone nu era de ajuns pentru a asigura o detectare faciala performanta, astfel ca Apple a decis sa mai adauge un senzor. Suntem surprinsi de faptul ca nu exista gloate de fani iPhone care sa protesteze pentru lipsa camerei frontale pentru videoconvorbiri de pe noul iPhone. Sa fi fost acestia fascinati de pretul atat de mic al terminalului sau ar trebui sa ne asteptam la o aplicatie third party care sa transforme camera lui iPhone intr-una destinata videoconvorbirilor?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×