Microsoft prezinta conceptul LucidTouch

1.152 ori
<b>Microsoft prezinta conceptul LucidTouch</b>Microsoft a prezentat un nou prototip numit LucidTouch, care permite utilizatorilor sa controleze un terminal din spatele sau, vazandu-si in continuare degetele. Conceptul a fost prezentat impreuna cu cateva noi tehnologii, in cadrul Techfest, un...

Microsoft a prezentat un nou prototip numit LucidTouch, care permite utilizatorilor sa controleze un terminal din spatele sau, vazandu-si in continuare degetele.

Conceptul a fost prezentat impreuna cu cateva noi tehnologii, in cadrul Techfest, un eveniment intern la care participau toti angajatii sectiunii de Cercetare si Dezvoltare a companiei. In cazul in care v-au frustrat display-urile mici si degetele groase care ocupa atat de mult loc pe ecran, problema acestei limitari este rezolvata, prin manipularea functiilor terminalului din spatele sau.

Microsoft LucidTouch

Conform celor de la Microsoft, cheia noii tehnologii este pseudo-transparenta. Suprapunand o imagine cu mana utilizatorului pe ecran, beneficiem de iluzia ca terminalul mobil este semitransparent. Aceasta pseudo-transparenta permite utilizatorilor sa nu greseasca atunci cand apasa un anumit icon cu ajutorul degetelor. LucidTouch suporta input multi-touch, permitand posesorilor de telefoane mobile dotate cu touchscreen sa opereze cu ajutorul tuturor celor 10 degete.

Sursa: Concept-phones.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×