Romania, reprezentata oficial la CeBIT 2008

1.765 ori
<b>Romania, reprezentata oficial la CeBIT 2008</b>Karoly Borbely, Ministru al Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei a vizitat ieri celebrul show tech CeBIT 2008, de la Hanovra, Germania. Ministrul a fost prezent la debutul conferintei "5th RomaniaIT Business Day" salutand si prezenta 30 de companii...

Karoly Borbely, Ministru al Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei a vizitat ieri celebrul show tech CeBIT 2008, de la Hanovra, Germania. Ministrul a fost prezent la debutul conferintei "5th RomaniaIT Business Day" salutand si prezenta 30 de companii romane la standul Romaniei.

5th RomaniaIT Business Day are ca scop analizarea pietei IT&C din tara noastra si a activitatii sale in anul 2007, stabilindu-se si o noua directie pentru viitor. Karoly Borbely a declarat in cadrul conferintei de presa ce a insotit evenimentul ca sectorul IT&C va cunoaste o explozie in 2008, datorita numarul mare de servicii noi disponibile pe piata, la care se va alatura in curand si mult-asteptatul WiMAX.

Ministrul a mentionat si faptul ca piata romaneasca de IT si comunicatii are o valoare de peste 7 miliarde de euro la ora actuala. Borbely si-a declarat si admiratia fata de intreaga initiativa ecologica, sub semnul careia sta CeBIT 2008, majoritatea terminalelor prezentate avand si feature-uri ecologice. Este pentru a cincea oara cand Romania participa la CeBIT, cu un stand national, in cadrul evenimentului ajuns la editia cu numarul 22.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×