Romania, reprezentata oficial la CeBIT 2008

Autor:  | Publicat în:  Expozitii 1.705 ori
<b>Romania, reprezentata oficial la CeBIT 2008</b>Karoly Borbely, Ministru al Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei a vizitat ieri celebrul show tech CeBIT 2008, de la Hanovra, Germania. Ministrul a fost prezent la debutul conferintei "5th RomaniaIT Business Day" salutand si prezenta 30 de companii...

Karoly Borbely, Ministru al Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei a vizitat ieri celebrul show tech CeBIT 2008, de la Hanovra, Germania. Ministrul a fost prezent la debutul conferintei "5th RomaniaIT Business Day" salutand si prezenta 30 de companii romane la standul Romaniei.

5th RomaniaIT Business Day are ca scop analizarea pietei IT&C din tara noastra si a activitatii sale in anul 2007, stabilindu-se si o noua directie pentru viitor. Karoly Borbely a declarat in cadrul conferintei de presa ce a insotit evenimentul ca sectorul IT&C va cunoaste o explozie in 2008, datorita numarul mare de servicii noi disponibile pe piata, la care se va alatura in curand si mult-asteptatul WiMAX.

Ministrul a mentionat si faptul ca piata romaneasca de IT si comunicatii are o valoare de peste 7 miliarde de euro la ora actuala. Borbely si-a declarat si admiratia fata de intreaga initiativa ecologica, sub semnul careia sta CeBIT 2008, majoritatea terminalelor prezentate avand si feature-uri ecologice. Este pentru a cincea oara cand Romania participa la CeBIT, cu un stand national, in cadrul evenimentului ajuns la editia cu numarul 22.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×