Spyker prezinta 2 telefoane la CeBIT 2008

1.699 ori
<b>Spyker prezinta 2 telefoane la CeBIT 2008</b>Spyker, celebrul producator olandez de automobile a intrat in afacerea de branding al telefoanelor in 2007 si va lansa o serie de noi modele midrange in aceasta saptamana la CeBIT. Primul model, botezat LaTurbie este o copie fidela a lui Haier Sterling,...

Spyker, celebrul producator olandez de automobile a intrat in afacerea de branding al telefoanelor in 2007 si va lansa o serie de noi modele midrange in aceasta saptamana la CeBIT.

Primul model, botezat LaTurbie este o copie fidela a lui Haier Sterling, pe care l-am vazut in urma cu un an, dotat cu 1GB de memorie interna, Bluetooth si o camera de 2 megapixeli. Celalalt terminal Spyker, Monte Carlo pare mai interesant si daca nu, cel putin el nu este o copie, in schimb specificatiile sale seamana cu cele ale handsetului mentionat anterior. Nu cunoastem inca datele de lansare ale acestor terminale, dar cu siguranta ele vor fi mai ieftine si mai usor de obtinut decat o masina Spyker.

Telefoanele vor fi dezvoltate de catre compania Zwolle Connect, care se va ocupa si de campania lor de marketing. Varianta Monte Carlo va impresiona publicul prin design, fiind un slider cu o carcasa metalica, ideal pentru trendsetteri. Nu-i putem invinui pe cei de la Spyker pentru ca au branduit un Haier vechi de un an si l-au trecut drept noul lor telefon, caci se practica astfel de lucruri in industria mobila, mai ales in cazul companiilor nespecializate pe productia de terminale mobile.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×