Microsoft propune o alta intelegere cu Yahoo!

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 837 ori
<b>Microsoft propune o alta intelegere cu Yahoo!</b>Microsoft afirma duminica ca va face o noua propunere celor de la Yahoo, fara a se gandi la o achizitie deocamdata. Se pare ca decizia sta la mana actionarului Carl Icahn, care doreste inlocuirea consiliului de directori Yahoo. Acelasi Icahn considera...

Microsoft afirma duminica ca va face o noua propunere celor de la Yahoo, fara a se gandi la o achizitie deocamdata. Se pare ca decizia sta la mana actionarului Carl Icahn, care doreste inlocuirea consiliului de directori Yahoo.

Acelasi Icahn considera irationala decizia oficialilor Yahoo! de a refuza oferta de 47.5 miliarde de dolari, a celor de la Microsoft. Gigantul lui Bill Gates renunta la tranzactie cu 2 saptamani in urma, dupa 3 luni de negocieri cu Yahoo! Ziarul New York Times ne informeaza ca gigantul software si compania la care Icahn are actiuni ar putea forma un parteneriat cu scopul declarat de a concura cu Google la capitolul advertising prin intermediul motoarelor de cautare.

Intre timp, Yahoo isi continua discutiile cu Google in ce priveste un parteneriat, iar o decizie asupra acestuia ar putea veni chiar in saptamana curenta. Se poate spune la ora actuala ca Icahn si ai sai joaca dublu, de vreme ce nici Microsoft nici Google nu ies din discutie la aceasta ora. Un lucru este sigur: Microsoft ar avea mult mai mult de pierdut daca Google ar castiga aceasta alianta, decat viceversa.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×