Microsoft încheie o înţelegere cu Lenovo, axată pe brevete şi software

778 ori
<b>Microsoft încheie o înţelegere cu Lenovo, axată pe brevete şi software</b>Microsoft a încheiat un parteneriat strategic important cu Lenovo astăzi, care acoperă atât brevete, cât şi software-ul companiei chineze. Contractul acoperă şi brandul Motorola.

Microsoft a încheiat un parteneriat strategic important cu Lenovo astăzi, care acoperă atât brevete, cât şi software-ul companiei chineze. Contractul acoperă şi brandul Motorola.

Deocamdată parteneriatul va aduce aplicaţiile Microsoft preinstalate pe terminalele cu Android ale companiei Lenovo, inclusiv cele Moto. Astfel, OneDrive, Skype şi aplicaţiile Office vor fi la bordul modelelor de telefoane şi probabil şi tablete Lenovo pe viitor. E vorba doar despre modele premium, nu şi cele de buget. Microsoft începea negocierile cu producătorii de terminale încă din 2010 şi a câştigat o lungă listă de parteneri de atunci.

Ca urmare, în ultimii ani am văzut aplicaţiile Office sosind pe terminale Samsung sau HTC şi recent şi pe modele Allview. Dacă Moto G4 nu are preinstalate aplicaţiile Microsoft, atunci fiţi siguri că Moto G5 le va avea. Bănuiesc că Google nu vede cu ochi buni faptul că tot mai multe terminale vin cu Skype preinstalat, având în vedere existenta aplicaţiei Duo, rival direct pentru Skype.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×