Microsoft lansează probabil ultimul telefon sub brand Nokia: modelul feature phone Nokia 216 (Video)

1.468 ori
<b>Microsoft lansează probabil ultimul telefon sub brand Nokia: modelul feature phone Nokia 216 (Video)</b>O lansare surpriză tocmai ce a avut loc pe piața tech, și anume debutul lui Nokia 216 - probabil ultimul feature-phone pe care Microsoft îl lansează sub branding Nokia. Acesta aduce totuși câteva funcții utile, precum bliț-ul frontal pentru selfie-uri și

Parcă de nicăieri a sosit în această săptămână un nou telefon Nokia, tot sub patronaj Microsoft deocamdată. E vorba despre un model feature phone fără pretenţii, cunoscut ca Nokia 216 şi detaliat mai jos. E foarte probabil să fie ultimul astfel de produs lansat de MS.

Nokia 216

Nokia 216 este un device bazat pe platforma Series 30+ si oferă o durată de funcţionare de o lună în standby. Suportă şi web browsing, are o tastatură numerică bine delimitată şi e disponibil şi într-o variantă dual SIM. E dotat cu un ecran LCD de 2.4 inch, cu rezoluţie de 320 x 240 pixeli şi două camere VGA cu blitz LED.

Primim şi 16 MB RAM, browserul Opera Mini şi alte aplicaţii din Opera Mobile Store. Există şi un slot microSD la bord, iar pe partea de conectivitate primim maxim 2G, dar şi Bluetooth 3.0. Nici urmă de WiFi. Există totuşi radio FM stereo şi un port microUSB 1.1. Nokia 216 cântăreşte 82.6 grame şi măsoară 13.5 mm în grosime. La bord se află şi o baterie de 1020 mAh, iar produsul costă doar 37 de dolari. E destinat pentru început pieței din India si nu avem informații dacă va sosi și global.

Având în vedere că Microsoft a vândut segmentul său feature phone către filiala Foxconn FIH, nu sunt şanse să mai vedem un astfel de produs în viitor.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×