Microsoft Surface RT unboxing: scoatem din cutie o tabletă elegantă, neașteptat de mare (Video)

10.601 ori
<b>Microsoft Surface RT unboxing: scoatem din cutie o tabletă elegantă, neașteptat de mare (Video)</b>Când am văzut tableta Microsoft Surface RT în reclame părea un device foarte subțire, pe care actori îl țineau în mână în vreme ce făceau breakdance. Ei bine, nu e chiar așa și nu îmi imaginez o persoană fără brațe dezvoltate ținând...

Când am văzut tableta Microsoft Surface RT în reclame părea un device foarte subțire, pe care actori îl țineau în mână în vreme ce făceau breakdance. Ei bine, nu e chiar așa și nu îmi imaginez o persoană fără brațe dezvoltate ținând tableta în mână și dansând... Trecând peste, hai să vedem unboxingul pe care i l-am realizat produsului în clipul de mai jos.

Microsoft Surface RT ne-a fost oferit în teste de către Quickmobile.ro, care vinde produsul la prețul de 2.499 lei, în versiunea de 32 GB, sau 2.999 lei, în versiunea de 32 GB cu tastatura touch, sau 3.499 lei în versiunea de 64 GB cu tastatura touch. Tableta rulează Windows RT și beneficiază de o carcasă din magneziu (VaporMg) și un display ClearType HD de 10.6 inch, cu margini cam prea mari pentru gustul meu. Produsul suporta o rezoluție de 1366 x 768 pixeli și are afișaj widescreen și multitouch în 5 puncte.

în cutia tabletei se afla o serie de manuale și încărcătorul cu port proprietar magnetic. Surface RT are în spate un suport rabatabil, înclinat la 22 de grade și care ascunde slotul microSD și arăta foarte chic odată deschis. Terminalul mai vine cu un procesor quad core Tegra 3, 2 GB RAM, WiFi, baterie de 31.5 Wh și 2 camere 720p. Mai aflați și că Surface RT măsoară 9.4 mm în grosime și cântărește 680 de grame, deci nu e chiar cea mai ușoară și subțire tableta testată de noi. Revenim în câteva zile cu un review detaliat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×