Cube iWork 10 Unboxing: Tabletă dual OS axată pe productivitate şi o tastatură cu look familiar (Video)

1.011 ori
<b>Cube iWork 10 Unboxing: Tabletă dual OS axată pe productivitate şi o tastatură cu look familiar (Video)</b>Din când în când mai scoatem din cutie şi câte o tabletă, cum e cazul acestui model Cube iWork 10. E vorba despre un terminal dual OS, cu Windows 10 şi Android 5.1 la bord, pe care îl găsiţi la Banggood.com, la preţul de 169.99 dolari.

Din când în când mai scoatem din cutie şi câte o tabletă, cum e cazul acestui model Cube iWork 10. E vorba despre un terminal dual OS, cu Windows 10 şi Android 5.1 la bord, pe care îl găsiţi la Banggood.com, la preţul de 169.99 dolari. Vestea bună e că preţul scade şi mai mult de atât, pentru că avem un discount pentru voi, de 20%.

Cube iWork 10, continutul cutiei

Trebuie doar să aplicaţi codul cupon "b99594" şi plătiţi cu vreo 34 de dolari mai puţin. Am scos din cutie în acelaşi clip video şi o tastatură pentru această tabletă, vândută separat tot de Banggood. Aceea costă 54.29 dolari. Tastatura mi-a amintit mult de cele care veneau cu tabletele ASUS Transformer Pad, ca design şi că format. Revenind la tabletă, în cutia să găsim un încărcător, cablu USB Type-C, cablu USB OTG, manual şi garanţie.

Cube iWork 10 scos din cutie

Trebuie spus că încărcătorul nu este cel original, ci un înlocuitor furnizat de retailer şi care se potriveşte standardelor UE, doar că alimentează destul de lent tableta. Cube iWork 10 are un display IPS LCD Full HD de 10.1 inch, 4 GB RAM şi procesor Intel Atom X5. Aduce şi o cameră de 2 MP în spate şi una de 2 MP în faţă. Mai aduce şi baterie de 7500 mAh, WiFi b/g/n, Bluetooth 4.0 şi e un device generos cu porturile: microUSB 2.0, USB Type-C, jack audio, micro HDMI şi tastatura aduce şi ea un Full USB.

Avem şi două difuzoare laterale pe tabletă şi putem alterna între Windows 10 şi Android 5.1 cu o singură apăsare de buton virtual. Tastatura e destul de comodă, are un trackpad care răspunde bine la apăsări şi swipe-uri şi vine cu picioruşe din cauciuc, pentru extra aderentă. Revenim cu review în curând!

Prețuri actualizate:

Cube iWork 10 Unboxing

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×