Mini microfonul imbunatateste inregistrarea audio pe iPhone si iPod-uri

Autor:  | Publicat în:  Apple 2.275 ori
<b>Mini microfonul imbunatateste inregistrarea audio pe iPhone si iPod-uri</b>In ciuda faptului ca acesta nu este primul microfon creat special pentru iPhone sau iPod, putem afirma ca accesoriul este cu siguranta cel mai ieftin si cel mai mic din categoria sa. In plus, microfonul este unul universal si suportat de catre iPhone 3G,...

In ciuda faptului ca acesta nu este primul microfon creat special pentru iPhone sau iPod, putem afirma ca accesoriul este cu siguranta cel mai ieftin si cel mai mic din categoria sa.

In plus, microfonul este unul universal si suportat de catre iPhone 3G, iPod Touch si iPod nano, oferindu-le acestor terminale suport pentru inregistrare vocala, cu o calitatea deosebita. Un avantaj este si pretul lui Mini Microphone, de doar 14.99 dolari, iar singurul sacrificiu va fi cel facut la nivel de look.

Practic, va fi ca si cum iPhone-ul sau iPod-ul dumneavoastra ar avea o antena externa, dupa cum puteti observa si in imaginea de mai sus. Sa fie viitorul unul al terminalelor modulare, de vreme ce accesoriile telefoanelor devin tot mai complexe, mai numeroase, mici si ieftine?

Sursa: Engadget.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×