Panouri pentru display-ul lui iPhone 7 în varianta de 4.7 inch şi 5.5 inch apar pe web; Am putea vedea şi rezoluţii crescute

954 ori
<b>Panouri pentru display-ul lui iPhone 7 în varianta de 4.7 inch şi 5.5 inch apar pe web; Am putea vedea şi rezoluţii crescute</b>Scăpările ce îl au pe iPhone 7 sunt din nou la ordinea zilei, iar astăzi vedem o serie de fotografii ce ne prezintă panourile modelelor de 4.7 și 5.5 inch ce vor ajunge pe dispozitivele așteptate în toamnă.

Sub motto-ul "nici o zi fără o scăpare legată de iPhone 7", azi ne luăm porţia de astfel de leak-uri, prin intermediul unor imagini cu panourile pentru display ale lui iPhone 7 în varianta de 4.7 inch şi 5.5 inch.

Panouri iPhone 7

Ceea ce mi se pare interesant e că în imaginea de mai sus sunt de fapt 3 panouri şi fie cel din stânga e mai lat decât cel din mijloc, fie am nevoie de oftalmolog. Iar cel din mijloc pare mai îngust decât cel din stânga. Ce e clar însă e că panoul din dreapta aparţine unui device mai mare, varianta Plus/Pro de iPhone 7. Anul acesta majoritatea modificărilor vor fi la interior, nu exterior se pare.

Aşteptăm un CPU mai rapid, mai mult RAM, camere duale, un buton Home touch, poate şi o creştere de rezoluţie conform unor zvonuri proaspete. Se păstrează diagonalele de 4.7 inch şi 5.5 inch, iar mai nou se discută despre o rezoluţie Full HD pentru modelul mai mic şi 2K (1440p probabil) pentru cel mai mare. De vreme ce aflăm abia acum de această schimbare suntem suspicioşi, mai ales că rezoluţii de genul ar fi trebuit să apară până acum, scăpate de dezvoltatorii ce pregătesc aplicaţii adaptate la aceste rezoluţii.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×