Windows 3.1 ruleaza acum pe Nokia N95

3.824 ori
<b>Windows 3.1 ruleaza acum pe Nokia N95</b>Intr-o initiativa cel putin neobisnuita, un hacker a reusit sa instaleze OS-ul Microsoft Windows 3.1 pe Nokia N95, prin intermediul lui DOSBox. Este vorba de developerul polonez Marcin-PRV, care porteaza acum puterea batranului sistem de operare pe...

Intr-o initiativa cel putin neobisnuita, un hacker a reusit sa instaleze OS-ul Microsoft Windows 3.1 pe Nokia N95, prin intermediul lui DOSBox.

Este vorba de developerul polonez Marcin-PRV, care porteaza acum puterea batranului sistem de operare pe faimosul smartphone bazat pe Symbian, ambele platforme fiind utilizate simultan. Evident, rezultatul nu este unul prea util sau utilizabil, dar ideea sa ramane destul de originala si interesanta.

Display-ul terminalului este destul de mic si va fi foarte, foarte greu sa controlati mouse-ul cu ajutorul mecanismului navigational al handsetului. Totusi, telefonul in sine are destula putere de calcul pentru a rula Windows 3.1 cu usurinta si suntem siguri ca si Windows 95 ar functiona fara probleme. DOSBox a fost folosit pentru a emula un procesor tip 486.

Sursa: Engadgetmobile.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×