Minifon, un telefon preplatit simplist

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 1.732 ori
<b>Minifon, un telefon preplatit simplist</b>De la rusi vine Minifon, un telefon mobil low end oferit de operatorul MegaFon, de indata ce un client isi incarca suma de 16 dolari in cont. Acest handset compact vine cu o cartela SIM si un abonament special. &nbsp; &nbsp; Minifon este un telefon de...

De la rusi vine Minifon, un telefon mobil low end oferit de operatorul MegaFon, de indata ce un client isi incarca suma de 16 dolari in cont. Acest handset compact vine cu o cartela SIM si un abonament special.

Minifon este un telefon de mici dimensiuni, care functioneaza doar in reteaua MegaFon, iar latimea si lungimea sa sunt chiar mai mici decat cele ale unei carti de credit. De asemenea, acest handset are o grosime de doar 10 mm si cantareste doar 69 de grame. Terminalul vine cu un display monocrom cu iluminare LED si o baterie care rezista pana la 100 de ore.

Telefonul oferit de MegaFon suporta conectivitate GSM, apelare vocala si scrierea/trimiterea de mesaje text. Acest produs este mai degraba util ca un al doilea telefon si el va fi primit gratuit, dupa plata a 16 dolari in contul operatorului MegaFon. Compania va va oferi 165 de minute de convorbiri locale, valabile 30 de zile.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×