Nokia relanseaza serviciile Ovi pe 21 ianuarie?

1.234 ori
<b>Nokia relanseaza serviciile Ovi pe 21 ianuarie?</b>Nokia va organiza o conferinta de presa joi, 21 ianuarie la Londra, ora locala 9.30 am, urmand sa discute despre viitorul serviciilor OVi. Invitatia la acest eveniment poate fi vazuta in imaginea urmatoare: &nbsp; &nbsp; Dupa cum puteti observa, nu mai...

Nokia va organiza o conferinta de presa joi, 21 ianuarie la Londra, ora locala 9.30 am, urmand sa discute despre viitorul serviciilor OVi. Invitatia la acest eveniment poate fi vazuta in imaginea urmatoare:

Dupa cum puteti observa, nu mai sunt oferite detalii in plus, dar este mentionata prezenta lui Anssi Vanjoki, vice presedinte executiv al companiei finlandeze. Acesta este un semn ca anuntul facut la Londra va fi unul important. Specialistii din domeniu speculeaza ca Nokia va prezenta o noua generatie a lui Ovi Store, pe care finlandezii au mentionat-o in decembrie, intr-un interviu cu mobile-ent.biz.

La acea vreme, aflam ca noua platforma va purta numele actual, dar cu versiunea 2.0 in coada si ca va fi lansata in aceasta primavara. E foarte posibil ca Nokia sa lanseze si noi API-uri pentru developeri, cum ar fi cele de taxare in aplicatie sau notificari push, pentru a concura cu Apple.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×