Apple iPhone OS 4.0, disecat... lansat saptamana viitoare?

1.305 ori
<b>Apple iPhone OS 4.0, disecat... lansat saptamana viitoare?</b>Sursele secrete ale celor de la Boy Genius Report si-au facut treaba si au aflat tot ce se putea afla despre noul iPhone OS 4.0, a carui data de lansare nu o cunoastem inca. &nbsp; &nbsp; Acest "agent secret" a mentionat ca noul OS va veni cu suport...

Sursele secrete ale celor de la Boy Genius Report si-au facut treaba si au aflat tot ce se putea afla despre noul iPhone OS 4.0, a carui data de lansare nu o cunoastem inca.

Acest "agent secret" a mentionat ca noul OS va veni cu suport multi-touch pe toata platforma, ceea ce il face perfect compatibil si cu potentialul tablet Apple. De asemenea, aflam si ca iPhone OS 4.0 va suporta in sfarsit multitasking, prin rularea aplicatiilor in background si ca vor exista numeroase schimbari la capitolul interfata si grafica.

Aceste modificari sunt realizate pentru a usura navigarea prin OS si a creste eficienta sa. Trecem mai departe si aflam ca acest update de OS va fi disponibil doar pentru iPhone 3G si modelele 3GS, dar noua platforma le va "distanta de restul smartphone-urilor, facandu-le veritabile computere". In cele din urma, sursa misterioasa mentioneaza ca va exista un nou sistem de sicnronizare pentru contacte si aplicatiile tip calendar.

Sa fie evenimentul de miercurea viitoare de fapt prilejul de lansare a lui iPhone OS 4.0 si tabletul sa fie amanat pentru primavara?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×