Mitsubishi D904i cu senzor de miscare, un posibil Wii phone?

Autor:  | Publicat în:  Mitsubishi 2.066 ori
<b>Mitsubishi D904i cu senzor de miscare, un posibil Wii phone?</b>Sau cel putin asa pare, avand in vedere ca noul DoCoMo D904i are un senzor de miscare sub invelisul sau roz. Sa fie acesta o specie de Nintendo Wii-phone? Aceasta dotare a telefonului se va dovedi extrem de utila pentru anumite jocuri create special penru...

Sau cel putin asa pare, avand in vedere ca noul DoCoMo D904i are un senzor de miscare sub invelisul sau roz. Sa fie acesta o specie de Nintendo Wii-phone?

Aceasta dotare a telefonului se va dovedi extrem de utila pentru anumite jocuri create special penru acest terminal. Totusi ne intrebam cum va putea fi folosit senzorul de miscare pentru a utiliza functiile standard ale telefonului. Poate o actiune de tip “aruncare” va fi folosita pentru a trimite un mesaj text sau o rasucire a incheieturii va avea rolul de a forma un numar.

DoCoMo D904i are totusi cateva defecte de design, iar la capitolul jocuri terminalul nu va excela avand in vedere ca va trebui sa si vedem ecranul in timp ce agitam telefonul in toate directiile. Evident ca daca tot agitam acest gadget exista riscul sa il scapam sau  sa fie distrus de fanaticii care nu suporta sa piarda in cadrul unui joc. Astfel el va trebui sa fie destul de robust pentru a isi merita pretul.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×