Mobicast #12 (Eastercast): Podcast Mobilissimo.ro de Paște, cu ouă, iepuri și leakuri de LG G3 și iPhone 6

Autor:  | Publicat în:  Mobicast 1.571 ori
<b>Mobicast #12 (Eastercast): Podcast Mobilissimo.ro de Paște, cu ouă, iepuri și leakuri de LG G3 și iPhone 6</b>​Mobicast #12 aka Eastercast a sosit, chiar acum în prag de Paște și vă urăm din start Paste Fericit. în această ediție de podcast Mobilissimo.ro am discutat despre telefoane care au ajuns pe web prematuri și insistent, dar am răspuns și...

​Mobicast #12 aka Eastercast a sosit, chiar acum în prag de Paște și vă urăm din start Paste Fericit. în această ediție de podcast Mobilissimo.ro am discutat despre telefoane care au ajuns pe web prematuri și insistent, dar am răspuns și la întrebări mai degrabă din altă sferă decât cea a mobilelor.

Am început cu o prezentare sumară a pregătirilor de Paște și a bucatelor pe care le vedeți ilustrate în clipul de Mobicast. Avem și o ciocolată cu un ambalaj genial și o pildă legată de șpaga. Revenind la ale noastre, am discutat despre LG G3 și scăpările insistente ale acestui handset cu ecran 2K și aparent care va veni și într-o variantă aurie.

Nici iPhone 6 nu se lăsă mai prejos și un ultima săptămână a apărut pe web sub formă de carcasă, de baterie, de panou frontal și multe alte leakuri, inclusiv o machetă și o matriță. Vom avea 2 versiuni de handset, una de 4.7 inch și una de 5.5 inch. Am publicat între timp în ultima săptămână și recenzia ceasului Gear Fit de la Samsung, cu mențiunea că pe mine nu prea mă ajută la fitness, deoarece prefer bicicleta statică, mai degrabă decât joggingul în ploaie.

Am avut și câteva articole despre promoții de Paște de la Vodafone și Orange și am continuat să realizăm recenzia lui Galaxy S5, care risca să treacă de pragul de o oră. Am jucat Captain America The Winter Soldier și am apreciat grafică sa de tip comic book, iar acum am de gând să văd ultra lăudatul film, deoarece am auzit că e destul de bun. 
​

Mobicast #12 (Eastercast): Podcast Mobilissimo.ro de Paște, cu ouă, iepuri și leakuri de LG G3 și iPhone 6

Scăparea săptămânii nu e una Apple sau LG, ci Amazon, cu un smartphone cu 6 camere, dintre care 4 ajuta la proiectarea unei interfate 3D pe display. Au apărut și zvonuri despre Motorola Moto X+1, care va avea spate customizabil cu piele și lemn din diferiți arbori, dar am auzit și de probleme ale lui Lumia 2520 cu încărcătorul care te poate curenta și de probleme cu stocurile de Xperia Z2.

Rețineți că realizăm în aceste zile un review al lui Samsung Galaxy S5 primit în teste de la Cosmote. La segmentul întrebări au fost multe întrebări personale mai degrabă decât legate de telefoane. în fine, v-am spus dacă fumez sau ba, dacă am mașina sau nu și cam cu cât va scădea prețul lui Galaxy S5 în următoarele luni. Ați aflat care e mai bun dintre Galaxy Grand și LG G Pro și care e personajul meu preferat din Game of Thrones. 
​

La capitolul diverse am vorbit despre singurele 2 meciuri la care am fost pe stadion în viața mea și cum am devenit dinamovist din rapidist. Cam acesta e Mobicast 12 aka Eastercast, care apropo a fost înregistrat DOAR cu Samsung Galaxy S5. Partea bună e că avem parte de captură stereo, partea rea... ei bine, pe asta o aștept de la voi în comentarii, dacă există. Paste fericit!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×