iPad Air 2 e deja pe Internet, display-ul sau pozează "nud"

974 ori
<b>iPad Air 2 e deja pe Internet, display-ul sau pozează "nud"</b>Breșa de securitate de la Apple, Foxconn sau cine știe ce alt partener al creatorului lui iPad continuă să se lărgească și după ce am văzut numeroase scăpări legate de iPhone 6, e rândul lui iPad Air 2 să ajungă pe radarele leaksterilor. El...

Breșa de securitate de la Apple, Foxconn sau cine știe ce alt partener al creatorului lui iPad continuă să se lărgească și după ce am văzut numeroase scăpări legate de iPhone 6, e rândul lui iPad Air 2ajungă pe radarele leaksterilor. El o face prin intermediul unor presupuse imagini cu ecranul său.

Dacă ne uitam la roadmapul reputatului analist Ming Chi Kuo, în acest an vom avea parte de un iPad Air 2 și iPad Mini Retina 2, deci știam deja de existența unui nou iPad Air. Actualul design de iPad separa display-ul și panoul, dar noul iPad Air ar putea opta pentru un setup unificat, fiind asfel mai subțire decât predecesorul său.

iPad Air 2

în plus, Apple ar avea astfel loc pentru componente mai mari și evident și pentru o baterie mai mare. Se pare că dimensiunile ecranului lui iPad Air 2 respecta proporțiile predecesorului, deci nu, nu e vorba de un iPad Pro încă. Cofondatorul iFixitKyle Wiens și-a dat cu părerea despre imagini și a declarat că fotografiile par a fi reale și procesul de asamblare amintește de cel al lui MacBook Pro Retina.

iPad Air 2

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×