HTC angajează un "creier" de la Samsung, cel responsabil cu campania "Next Big Thing"

Autor:  | Publicat în:  HTC 830 ori
<b>HTC angajează un "creier" de la Samsung, cel responsabil cu campania "Next Big Thing"</b>Samsung nu are nici o problemă cu cheltuirea a miliarde de dolari pe marketing și promovare a produselor sale, campania "Next Big Thing" fiind una în care s-a investit foarte mult. Ei bine acum HTC a angajat "creierul" acelei campanii și anume Paul...

Samsung nu are nici o problemă cu cheltuirea a miliarde de dolari pe marketing și promovare a produselor sale, campania "Next Big Thing" fiind una în care s-a investit foarte mult. Ei bine acum HTC a angajat "creierul" acelei campanii și anume Paul Golden, fost șef de marketing Samsung. 

Informația vine de la Bloomberg News, iar pe profilul Linkedin al lui Golden vedem că el e trecut drept "creatorul și cel care a lansat brandul de succes Galaxy". El a fost angajat Samsung între 2008 și 2012, perioada în care sud coreenii au ajuns o forță pe piața smartphone, făcând să tremure până și iPhone-ul.

Conform dezvăluirilor făcute la procesul recent între Apple și Samsung, Apple ar fi fost tare deranjată de campania "Next Big Thing", mai ales că îi ironiza lansările pompoase de iPhone și clipurile inspirationale. Să vedem în ce direcție va duce Golden marketingul HTC și mă îndoiesc că el poate să vină cu ceva mai rău decât "bla bla bla cu Gary Oldman" sau decat Robert Downey Jr. aberând.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×