Mobicast 13: Podcast Mobilissimo.ro despre vacanță de Paște cu fotografii Allview X1 Xtreme, abonamente atractive Cosmote și RCS & RDS și Captain America

Autor:  | Publicat în:  Mobicast 1.404 ori
<b>Mobicast 13: Podcast Mobilissimo.ro despre vacanță de Paște cu fotografii Allview X1 Xtreme, abonamente atractive Cosmote și RCS & RDS și Captain America</b>​în acest Mobicast, podcastul Mobilissimo.ro cu numărul 13 vă prezint câteva poze foarte bune realizate cu Allview X1 Xtreme și discutăm despre cele mai noi știri de pe Mobilissimo.ro, scăpări de telefoane și lansări. Cu ocazia unei mici...

​în acest Mobicast, podcastul Mobilissimo.ro cu numărul 13 vă prezint câteva poze foarte bune realizate cu Allview X1 Xtreme și discutăm despre cele mai noi știri de pe Mobilissimo.ro, scăpări de telefoane și lansări. Cu ocazia unei mici vacanțe de Paște am purces la Brașov, unde am realizat poze arătoase cu Allview X1 Xtreme, care se descurcă excelent, atât la fotografiere, cât și filmare.

El are o interfață alambicată, dar reușește să nu aibă totuși prea multe funcții. Evident, pregătim un mega review al acestui handset, în care îi vom detalia toate aspectele camerei și nu numai. Tot în ultima săptămână am remarcat că ne cereți tot mai des pe YouTube review la Amazing Spider-Man 2 de la Gameloft și l-am jucat pe Galaxy S5, deci urmează un review cât de curând.

Jocul e distractiv și are o grafică foarte bună, dar asemenea jocurilor de consola are probleme cu controlul și camera. între timp pe 25 aprilie, adică azi a fost încheiată tranzacția Microsoft - Nokia Devices & Services, MS preluând și controlul asupra mijloacelor social media Nokia, inclusiv Nokia.com.

în altă ordine de idei iPhone 6 are parte de noi scăpări, dar nu atât imagini, cât informații și speculații despre dotări hardware. Se vorbește despre un design curbat în stil Galaxy S III, despre o baterie mai puternică, ecran mai mare și o carcasă mai subțire, cu sasiu metalic furnizat de Catcher. și Galaxy K aka Galaxy S5 Zoom a avut parte de scăpări, iar acest cameraphone de 20 MP are și el o textură punctată în spate ca și S5 și e mult mai subțire decât Galaxy S4 Zoom.

E interesant de aflat și ce performanță are procesorul hexa core de la interiorul său. A fost lansat și OnePlus One, un telefon de la un startup din China care aduce specificații de top precum 3 GB RAM și ecran Full HD la prețul de doar 299 dolari. între timp am descoperit câteva abonamente foarte ieftine și cu multe opțiuni incluse de la Cosmote și RCS & RDS. Primii oferă contra a 15 euro 2 GB trafic și minute și SMS-uri nelimitate în rețelele naționale, în vreme ce RCS & RDS oferă pentru doar 5 euro 5 GB trafic și minute internaționale și naționale nelimitate (doar abonații serviciilor lor de TV și Internet).

Tot la capitolul lansări locale, colegul Claudiu Sima a participat la debutul televizoarelor Samsung UHD curbate în România și găsiți un hands on și detalii pe smrtv.ro, site sora Mobilissimo.ro. Prețurile sunt între 15.499 lei și 32.999 lei pentru aceste super televizoare. Apoi am răspuns la câteva întrebări ale voastre, din câte am văzut unele mai relaxate decât de obicei, pe fondul Paștelui.

Ați vrut să aflați care e compania mea preferată de jocuri, câți GB RAM va avea Galaxy Note 4, dacă voi cumpăra un iPhone 6 și dacă mai merită cumpărat un iPad Mini. La secțiunea Diverse am vorbit puțin despre meciul Real Madrid - Bayern, despre Captain America the Winter Soldier, pe care l-am văzut la cinema și despre câteva jocuri și o carte pe care v-o recomand: Silmarillion de Tolkien, cel care a scris Lord of the Rings și Hobbit.

Cam acesta a fost Mobicast 13, cel cu noroc sperăm noi. Vă aștept pe forum și pe canalul Youtube Mobilissimo.ro cu noi întrebări!
​

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×