Facebook cumpără Moves, o aplicație de fitness tracking

1.037 ori
<b>Facebook cumpără Moves, o aplicație de fitness tracking</b>După achiziția foarte importantă a celor de la WhatsApp, Facebook face din nou cumpărături, anunțând în această săptămână ca a realizat o tranzacție cu Moves. Aceasta este compania din spatele unei populare aplicații de fitness tracking....

După achiziția foarte importantă a celor de la WhatsApp, Facebook face din nou cumpărături, anunțând în această săptămână ca a realizat o tranzacție cu Moves. Aceasta este compania din spatele unei populare aplicații de fitness tracking.

Facebook își continuă dezvoltarea unui pachet întreg de aplicații desprinse din experiența sa de socializare. Avem astfel Paper, Facebook Messenger, Whatsapp și în curând și un Moves modificat. Aplicația a debutat pe iPhone în 2013, sosind apoi și pe Android și a atins peste 4 milioane de descărcări. Ea va continua să funcționeze ca soft de sine stătător, dar echipa din spatele său se va muta la sediul Facebook.

Facebook cumpără Moves, o aplicație de fitness tracking

Moves permite realizarea unui jurnal cu activități sportive zilnice și aparent include și o rută cu diferite obiective pentru fiecare pas pe care îl faceți zilnic. Interfața sa este minimalista, iar Facebook pare gata să intre pe piața de fitness, un segment în plină explozie în ultimul an, odată cu lansarea mai multor ceasuri și brățări cu acest scop.

Nu vă mirați dacă vom vedea și o brățară Facebook Moves în curând...

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×