Microsoft promite că brandul Nokia va fi păstrat pentru viitoarele device-uri Lumia, Asha și Nokia X

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 679 ori
<b>Microsoft promite că brandul Nokia va fi păstrat pentru viitoarele device-uri Lumia, Asha și Nokia X</b>Chiar dacă achiziția Nokia Devices de către Microsoft s-a încheiat chiar ieri, se pare că cei de la Microsoft nu vor renunța complet la numele Nokia, ci dimpotrivă, au de gând să producă în continuare terminale sub brand Nokia spre deliciul...

Chiar dacă achiziția Nokia Devices de către Microsofts-a încheiat chiar ieri, se pare că cei de la Microsoft nu vor renunța complet la numele Nokia, ci dimpotrivă, au de gând să producă în continuare terminale sub brand Nokia spre deliciul fanilor. Se așteaptă ca pe piață să își facă apariția terminale din seriile Asha, Lumia și Nokia X.

Cu toate acestea, aflăm că terminalele nu vor mai ajunge atât de des pe piață cum ne-am obișnuit până în acest moment. Acest anunț a venit ca răspuns la întrebarea unui cititor pe contul de Twitter oficial al celor de la Nokia, cititor care preciza faptul că începând de astăzi nu vom mai vedea alt nou device cu numele Nokia.

Rămâne de văzut cam la ce interval de timp vor reuși cei de la Microsoft să lanseze noi smartphone-uri sub brand Nokia și desigur, rămâne să vedem ce altceva are de gând să facă Microsoft cu divizia Devices & Services a companiei finlandeze.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×