Mobicast 16: Podcast Mobilissimo.ro despre Nexus 8, Surface Pro 3, concurs Evolio X6 și multe răspunsuri la Întrebări (Video)

Autor:  | Publicat în:  Mobicast 1.268 ori
<b>Mobicast 16: Podcast Mobilissimo.ro despre Nexus 8, Surface Pro 3, concurs Evolio X6 și multe răspunsuri la Întrebări (Video)</b>A venit rândul lui Mobicast 16, care aduce printre altele și mulțumirile noastre pentru numărul uriaș de întrebări puse la Mobicast 15, peste 115. Am avut multe subiecte de acoperit în ultima săptămână, care mai de care mai interesante și...

A venit rândul lui Mobicast 16, care aduce printre altele și mulțumirile noastre pentru numărul uriaș de întrebări puse la Mobicast 15, peste 115. Am avut multe subiecte de acoperit în ultima săptămână, care mai de care mai interesante și despre ele discutăm în podcastul cu numărul 16.

Printre altele, Apple a cumpărat Beats Electronics pentru suma de peste 3 miliarde de dolari, iar Dr. Dre e un om și mai bogat acum. Ce au în comun aceste branduri? Vând produse premium la prețuri foarte mari... în altă ordine de idei au abundat scăpările lui Samsung Galaxy S5 Prime, versiunea metalică de Galaxy S5, care aduce și un ecran upgradat, cu rezoluție QHD și un procesor Snapdragon 805. și HTC One M8 Prime a fost subiect de scăpări, dar mi se pare bizar că ambele modele rivale au același nume, deci unul dintre ele probabil că nu se va numi așa.

și acest HTC trece tot la un ecran QHD și la un CPU Snapdragon superior, dar cu el nu am văzut încă imagini clare. între timp apar tot mai multe zvonuri despre Nexus 8, aka Flounder, o tabletă de 8 inch produsă de HTC și care ar putea fi ultimul device din seria Nexus, înainte ca Google să treacă la seria Silver. Apoi am început să îl vedem pe LG G3 deja zilnic, printr-o serie de fotografii publicate la interval regulat pe web, unele foarte detaliate, adevărate randari pentru presă. știm deja că acest model are ecran QHD, o cameră cu ghidare laser și o carcasă din plastic care imită metalul. Acest handset debutează pe 27 mai și are șanse foarte mari să fie telefonul anului 2014.

iPhone 6 continua ca de obicei să ne invadeze retinele și apăruse la un moment dat un mic zvon că va fi rezistent la apă, provocat de faptul că pozele cu iPhone 6 arătau de fapt o machetă din plastic și nu telefonul mtelic. Am realizat și unboxing și review lui Evolio X6, care ar poate fi al vostru, fiind probabil cel mai consistent premiu acordat la Mobilissimo.ro până acum. Acesta este un smartphone octa core, iar condițiile concursului le aflați în articolul de unbox și în curând review.

Am văzut un video cu o comparație între macheta lui iPhone 6 și HTC One M8 și Galaxy S5, noul iPhone semănând destul de mult cu S5 la capitolul dimensiuni. Apoi Motorola a anunțat modelul Moto E, cu display qHD de 4.3 inch și preț mic, de 117 dolari. în cele din urmă, HTC a lansat noul One Mini 2, cu ecran HD de 4.5 inch, camera foto de 13 MP și procesor Snapdragon 400 quad core. Bănuiesc că e o chestiune de timp până vine și răspunsul Samsung, prin Galaxy S5 Mini.

Pe 20 mai avem programat eveniment Microsoft, în cadrul căruia ar putea debuta Surface Pro 3 și Surface Mini, iar în podcast aflați așteptările mele pentru modelul Mini. Pe partea de întrebări ați aflat care e tableta mea preferată, de ce Galaxy S4 nu e chiar telefonul ideal, care este echipa Mobilissimo.ro, unde îmi fac concediile și ce muzica ascult.

în secțiunea Diverse am vorbit despre filmul Robocop, despre filmul Lego Movie, despre premiera lui Godzilla din această săptămână, dar și despre jocuri noi sau oferite la promoție pe mobil și tableta, că Machinarium sau Monuments Valley. Pe final v-am spus despre jocul Make it Rain și despre bătălia pentru titlu din Spania. Ca de obicei, vă aștept cu feedback pe YouTube, forum și pe site.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×