Google și Apple stabilesc un acord pentru litigiul unor brevete de tehnologie

Autor:  | Publicat în:  Apple 713 ori
<b>Google și Apple stabilesc un acord pentru litigiul unor brevete de tehnologie</b>în cursul unei declarații oficiale ce a avut loc chiar ieri, companiile Apple și Motorola Mobility au precizat faptul că s-a ajuns la un acord în ceea ce privește litigarea unor brevete de tehnologie mobilă, care astfel pune capăt unuia dintre...

în cursul unei declarații oficiale ce a avut loc chiar ieri, companiile Apple și Motorola Mobility au precizat faptul că s-a ajuns la un acord în ceea ce privește litigiul unor brevete de tehnologie mobilă, care astfel pune capăt unuia dintre cele mai mari procese din domeniul tehnologie.

Astfel, Apple și Google vor lucra împreună în unele zone ale reformei de brevete, după cum și declarația oficială a acestora susține. Una dintre cauzele care a dus la acest proces între Apple și Google a stat la baza faptului că telefoanele ce rulează sistemul de operare Android seamănă foarte mult cu iPhone-urile produse de către gigantul american.

Aflăm și faptul că acest proces a ajuns la final după ce ambele companii au informat curtea din Washington cu privire la faptul că acest cazuri ar trebui să fie respinse. Cu toate acestea, litigiul nu se va aplica și în procesul împotriva Samsung.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×