Mobicast 20: Podcast Mobilissimo.ro despre Cupa Mondială 2014, multe Întrebări și concursuri (Video)

Autor:  | Publicat în:  Mobicast 1.690 ori
<b>Mobicast 20: Podcast Mobilissimo.ro despre Cupa Mondială 2014, multe Întrebări și concursuri (Video)</b>Cu ocazia lui Mobicast 20, am decis să răspund la toate întrebările voastre de această dată, 70 la număr la momentul realizării acestui podcast. între timp a început și Cupa Mondială 2014 în Brazilia și avem și câteva concursuri pentru...

Cu ocazia lui Mobicast 20, am decis să răspund la toate întrebările voastre de această dată, 70 la număr la momentul realizării acestui podcast. între timp a început și Cupa Mondială 2014 în Brazilia și avem și câteva concursuri pentru voi, plus jocuri nou apărute și interesante.

Aflați că încă mai puteți câștiga tableta Allview Viva D8, dar și telefonul Allview A5 Smiley. Acesta din urmă vine cu noi reguli totuși, printre și cea de a fi membru al forumului Mobilissimo.ro mai vechi de o lună și să aveți cel puțin 10 comentarii în ultimele 2 luni. între timp am primit în teste și telefonul Allview X2 Soul, cel mai subțire smartphone de pe planetă.

Săptămâna viitoare așteptăm și telefonul Philips W3500, iar Philips se pregătește să atace piața din România în perioada următoare, ceea ce înseamnă că vom avea parte de terminale cu baterii bune, lucru cu care Philips ne-a obișnuit. Așteptăm fanii să discute mai mult pe forum între timp și mai ales să pună întrebări în topicul Mobicast, astfel ei mărindu-și șansele de a câștiga telefoanele și tabletele puse la bătaie la Mobilissimo.ro.

O altă veste este că am comandat un OnePlus One la prețul de 410 dolari plus vamă și așteptam acest smartphone de top peste aproximativ 2 săptămâni, pentru un mega review. El este livrat și în România prin retailerul Pandawill și sperăm că el să ajungă fără probleme. Vă avertizez că la unele întrebări am răspuns pur și simplu cu "nu știu" sau "nu mă pot pronunța, deoarece nu am testat".

Printre întrebările pe care le-am reținut se număra "care sunt cele mai mari 3 frici ale tale?", o întrebare legată de telefoane android cu procesor 64 bit, "care e diferența între notebook, probook și ultrabook", și multe mențiuni ale lui LG G2 și Allview V1 Viper. Publicul vrea să știe și prețul phablet-ului iPhone 6, dacă LG G2 va primi interfața lui LG G3, dacă prefer Pokemon sau Mario și cu cine țin la Cupa Mondială.

Pe Forum am fost întrebat despre poziția celor de la Samsung la final de an, despre campionatul mondial și despre canalele de YouTube cu review-uri tech preferate. în secțiunea Diverse am vorbit puțin despre meciul Brazilia Croația și despre faptul că a fost o victorie nemeritată, cu un penalty inexistent și 2 greșeli de portar. Dacă mai punem și acel autogol, acest meci arata suspect și poate chiar puțin "aranjat".

în fine, ceremonia de deschidere a fost cam anostă, Jennifer Lopez și Pitbull nu m-au încântat, dar între timp am descoperit pe HBO documentarul Samsara, mult mai interesant decât festivitatea. Vi-l recomand cu multă căldură, pentru că el face un rezumat al tuturor culturilor de pe glob și imaginile sunt spectaculoase, mai ales cele de la Mecca. Am discutat la final despre Angry Birds Epic, care e o surpriză plăcută, deși mă așteptam să fie slab și am mai vorbit despre Simona Halep, cu care se cam exagerează în ultimele zile și săptămâni.

Pe final vă las cu o întrebare: "Voi cu ce echipa țineți la World Cup 2014?" și nu uitați să comentați pe forum și pe canalul YouTube.
​

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×