RCS&RDS introduce noi smartphone-uri În oferta Digi Mobil; telefoane mobile În rate fără dobândă

Autor:  | Publicat în:  RCS & RDS 23.634 ori
<b>RCS&RDS introduce noi smartphone-uri În oferta Digi Mobil; telefoane mobile În rate fără dobândă</b>După ce la începutul acestei luni vă informam despre o serie de smartphone-uri oferite într-un sistem de rate fără dobândă, device-uri disponibile prin intermediul operatorului Digi Mobil, iată că această listă de terminale se îmbogățește...

După ce la începutul acestei luni vă informam despre o serie de smartphone-uri oferite într-un sistem de rate fără dobândă, device-uri disponibile prin intermediul operatorului Digi Mobil, iată că această listă de terminale se îmbogățește cu noi nume care include și unul dintre cele mai subțiri telefoane din lume, și anume Allview X2 Soul.

Pe lângă device-urile de care v-am vorbit anterior, acum vom putea achiziționa prin RCS&RDS și unele dintre flagship-urile anului 2014, cum ar fi Samsung Galaxy S5 sau HTC One (M8). De asemenea, întâlnim și terminale cu prețuri mai accesibile ca Nokia X sau Philips W3500, terminal ce promite o autonomie pe măsură și care va sosi la un review detaliat Mobilissimo chiar săptămâna viitoare.

începând cu cel mai accesibil model recomandat de către noi, și anume Nokia X, aflați că acesta poate fi achiziționat atât fără un contract la un preț de 426 lei, fie printr-un sistem de rate pe 3, 6 sau 12 luni ce necesita plata unui avans inițial de 50 lei și o rată lunară de 135 lei, 63 lei sau 32 lei în funcție de durata contractului.

Mai departe putem regăsi terminalul Allview X2 Soul, device ce se poate lăuda cu cea mai subțire carcasă din lume ce măsoară doar 5.5 mm și care are un preț destul de acceptabil. Acesta se poate cumpăra făra încheierea unui abonament la un preț de 1409 lei sau printr-un sistem de rate. Astfel, în cazul în care vom alege sistemul de rate vom fi nevoiți să plătim un avans de 290 lei, și ulterior o rată lunară de 373 lei (3 luni), 186 lei (6 luni) sau 93 lei pe lună pentru contractul încheiat pe 12 luni.

Trecând la categoria de terminale flagship, regăsim modelul HTC One (M8), terminal ce costă 2811 lei fără contract. Pentru cei care găsesc mai util un sistem de rate, aflați că la achiziționarea acestuia va trebui să plătim un avas de 710 lei și o rată lunară de 700 lei (3 luni), 350 lei (6 luni), sau doar 175 lei pe lună în cazul contractului pe 12 luni.

Aflăm și faptul că un client ce dispune în acest moment de un serviciu fix activ de televiziune Digi TV (cablu/satelit) sau internet fix Digi Net, cu minim 6 luni de abonament (facturate și achitate), poate achiziționa maxim 4 abonamente cu telefoane din oferta Optim/Complet fie cu plata integrală a device-urilor, fie cu plata în rate. Pentru abonamentel Digi Mobil Optim se va aplica Grila tarifară 1, în timp ce pentru abonamentele Digi Mobil Complet se aplică Grila tarifară 3. De asemenea, ni se aduce la cunoștiință că această nouă ofertă de telefoane Digi va fi disponibilă la nivelul întregii țări și nu doar în anumite orașe.

 Minute naționale/
internaționale
Trafic date
recomandat
Cost după consumare minute incluse în abonamentCost lunar abonament
Optim 22003 GB- 0.62 eurocenți apeluri pe fix
- 1.24 eurocenți apeluri mobil
2 euro
Optim 33003 GB- 0.62 eurocenți apeluri pe fix
- 1.24 eurocenți apeluri mobil
3 euro
Optim 55004 GB- 0.62 eurocenți apeluri pe fix
- 1.24 eurocenți apeluri mobil
5 euro
Optim Nelimitatnelimitat5 GB- nelimitat5 euro*

Din punct de vedere al abonamentelor oferite de către RCS&RDS avem la dispoziție fie ofertele Optim, fie ofertele Complet. Printre abonamentele Optim disponibile se numără Optim 2, Optim 3, Optim 5 și Optim Nelimitat. Acesta din urmă oferă beneficii nelimitate cu doar 5 euro pe lună pentru acei utilizatori RCS&RDS ce dețin minim 2 servicii fixe (ex: televiziune + internet)*. Puteți consulta beneficiile oferite de aceste abonamente în tabelul de mai sus.

De asemenea, putem alege și unul dintre cele două abonamente Complet, abonamente denumite Complet 2 și Complet 3. Acestea oferă pentru o taxă lunară de 2, respectiv 3 euro fie 100 minute naționale/internaționale (Complet 2), fie 150 minute naționale/internaționale (Complet 3). Primim totodată și trafic web nelimitat, primii 3 GB fiind oferiți la viteză maximă 21.6 Mbps.

Mulțumim pentru pont lui @aiurea!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×