Show-ul IFA ar putea găzdui lansarea lui Galaxy Note 4 și a unor ochelari inteligenți Samsung

1.055 ori
<b>Show-ul IFA ar putea găzdui lansarea lui Galaxy Note 4 și a unor ochelari inteligenți Samsung</b>Deși zvonurile din ultimul timp în ceea ce privește produsele companiei Samsung au făcut referire mai mult la o noua gamă de tablete, cât și la versiunea Prime a lui Galaxy S5, acum în atenția presei apar alte dispozitive viitoare pregătite de...

Deși zvonurile din ultimul timp în ceea ce privește produsele companiei Samsung au făcut referire mai mult la o noua gamă de tablete, cât și la versiunea Prime a lui Galaxy S5, acum în atenția presei apar alte dispozitive viitoare pregătite de Samsung. Se așteaptă ca în această toamnă în cadrul show-ului IFA 2014 să vedem atât phablet-ul Galaxy Note 4, cât și o alternativă Samsung la Google Glass.

în timp ce succesorul lui Galaxy Note 3 este aproape realitate, există și un produs despre care nu am auzit atât de multe, și anume o pereche de ochelari inteligenți. Samsung ar putea introduce acest device portabil sub numele de Gear Glass, Galaxy Glass sau Gear Blink, aceștia fiind o alternativă la celebrii Google Glass pe care i-am putut vedea luna trecută și în România.

Revenind la Samsung Galaxy Note 4, se pare că gigantul coreean are de gând să aducă două design-uri diferite pentru acest device la IFA. Astfel, vom putea alege fie o variantă cu display OLED curbat, fie o variantă standard cu display plat. Ne așteptăm că în următoarele luni, zvonurile și posibilele scăpări de imagini cu acest device să își facă apariția din ce în ce mai mult pe web.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×