Mobicast 21: Podcast Mobilissimo.ro despre Amazon Fire Phone, concursuri și cele mai noi filme ale verii (Video)

1.124 ori
<b>Mobicast 21: Podcast Mobilissimo.ro despre Amazon Fire Phone, concursuri și cele mai noi filme ale verii (Video)</b>Dacă e vineri, e Mobicast și acesta este podcastul Mobilissimo cu numărul 21. începem prin a vă reaminti că avem două terminale să vă oferim la concurs: telefonul Allview A5 Smiley (la pachet cu noi reguli de concurs) și tableta Allview Viva D8....

Dacă e vineri, e Mobicast și acesta este podcastul Mobilissimo cu numărul 21. începem prin a vă reaminti că avem două terminale să vă oferim la concurs: telefonul Allview A5 Smiley (la pachet cu noi reguli de concurs) și tableta Allview Viva D8. între timp am realizat și un review pentru Windows Phone 8.1, care e în sfârșit un OS matur.

Găsiți recenzia pe YouTube deocamdată și aflați că la acest release am apreciat transparenta tile-urilor, care lasă să se întrevadă wallpaper-ul, dar și asistentul virtual Cortana și acel Action Center pentru notificări. Acum puteți copia aplicații pe cardul SD, iar noul Windows Phone aduce și o tastatură cu un sistem în stil Swype, plus un Internet Explorer cu Reading Mode și taburi InPrivate.

Au apărut și leak-uri legate de Google I/O 2014 între timp, cu indicii legate de un posibil Android 5.0 strecurate într-un promo Google Now de pe Twitter. Am văzut și o referire la Google Play Fitness, un agregator de date legate de sănătatea utilizatorului, în stilul lui Play Games combinat cu Apple HealthKit. O știre șocantă a apărut cu câteva zile în urmă, când am aflat că Nokia e șantajata de 7 ani de răufăcători care au pus mâna pe cheia de criptare a lui Symbian.

în altă ordine de idei, Evolio X6 are un câștigător și el se numește Stanilor Călin Mihai, pe care îl felicităm. în aceste zile mașinuțele Google vor reveni în România pentru o nouă cartografiere Street View și vor poposi în mările orașe, de la București la Timișoara, Constanța și Sibiu. Facebooka lansatSlingshot recent, care vrea să fie un fel de Snapchat, în cadrul căruia partajați fotografii sau scurte clipuri video cu prietenii, iar ei le pot vedea dacă partajează și ei ceva.

Vestea săptămânii e în mod clar lansarea lui Amazon Fire Phone, primul smartphone Amazon. El a debutat în cadrul unui One Man Show, cu CEO-ul Jeff Bezos în centru.Telefonul aduce un display 720p de 4.7 inch, 2 GB RAM, procesor Snapdragon 800 și o cameră de 13 MP. Adevăratul aspect atractiv îl reprezintă cele 4 camere frontale VGA care permit detectarea poziției capului utilizatorului prin head tracking și realizează efecte 3D în cadrul interfaței. A fost prezentat și un joc cu interfața 3D pe scenă, iar acest handset vine cu o baterie de 2400 mAh, măsoară 8.9 mm în grosime și rulează Fire OS 3.5.0 bazat pe Android.

O funcție importantă și nouă a acestui device este Firefly, care permite recunoașterea unui număr de telefon, carte, DVD, cod QR sau cod de bare folosind cameră. Sunt suportate nu mai puțin de 100 de milioane de itemuri aici. în fine, acest produs costă 649 lei fără abonament și 199 lei cu abonament în versiunea de 32 GB. în rest, am mai jucat niște titluri pe Android, dar nu am fost prea inspirat, iar jocurile nu sunt prea bune: Bubble Witch Saga 2, identic cu Candy Crush și sosind de la producătorii acestuia, plus Family Guy Quest for Stuff, care e un joc vulgar, lent și prea freemium pentru gusturile mele. în plus, are și bug-uri.

Am răspuns apoi întrebărilor, precum "care va fi telefonul anului, LG G3 sau iPhone 6", "lumea exagerează cu campionatul mondial?", "Galaxy S4 sau HTC Windows Phone 8S?" sau "când va apărea Nvidia Shield în România?". Au existat și câteva întrebări pe Forum, unde vă invităm să fiți mai activi, pentru a vă spori șansele de a câștiga la concursurile noastre. în secțiunea Diverse am vorbit despre filmul 22 Jump Street, o comedie foarte, foarte bună, posibil cea mai bună comedie făcută vreodată.

Chaning Tatum și Jonah Hill au un chemistry excepțional, soundtrack-ul e de excepție, iar momentele comice abundă. Am vorbit și despre filmul Edge of Tomorrow, cu Tom Cruise, cam la fel de bun ca Oblivion, dar și despre serialul Fargo, cu Billy Bob Thornton. Am încheiat cu o recomandare de carte: "Pandora's Star", un SF de 900 de pagini. Vă așteptam la următorul Mobicast, cu și mai multe întrebări și cu răspuns la întrebarea pe care v-am adresat-o la final de Mobicast 21.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×