Google achiziționează compania de monitorizare video Dropcam pentru suma de 555 milioane de dolari

753 ori
<b>Google achiziționează compania de monitorizare video Dropcam pentru suma de 555 milioane de dolari</b>După ce în luna ianuarie a acestui an, gigantul Google anunța achiziția companiei Nest, iată că acum Nest achiziționează la rândul său o companie ce va intra în portofoliul Google. Aceasta se numește Dropcam, iar din câte sugerează și...

După ce în luna ianuarie a acestui an, gigantul Google anunța achiziția companiei Nest, iată că acum Nest achiziționează la rândul său o companie ce va intra în portofoliul Google. Aceasta se numește Dropcam, iar din câte sugerează și denumirea sa, aceasta companie oferă soluții de monitorizare a căminului.

Astfel, compania Nest Labs va încerca ca odată cu achiziția Dropcam să vină pe piață cu soluții de smart home cât mai complexe și cât mai utile. Aflăm că atât Nest, cât și Dropcam își vor continua activitatea de producere a unor soluții proprii, dar și faptul că cele două companii vor lucra împreună pentru dezvoltarea unor noi produse.

Așa cum știm, în acest moment compania Nest oferă soluții de detectare a fumului și o soluție de termostat prin care căldura este distribuită în funcție de preferințe, acest device fiind capabil să învețe comportamentul utilizatorilor. Ne așteptăm ca în curând să vedem noi astfel de soluții menite să ne făcă casa cât mai inteligentă.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×