LG G3 va fi lansat oficial pe piața din România În data de 26 iunie În cadrul unui eveniment de presă

1.638 ori
<b>LG G3 va fi lansat oficial pe piața din România În data de 26 iunie În cadrul unui eveniment de presă</b>După ce în cursul zilei de ieri aflam că LG G3 se regăsește deja în oferta unor retaileri români, astăzi ni se aduce la cunoștiință faptul că noul flagship al companiei sud-coreene LG va beneficia de un eveniment de presă special cu ocazia...

După ce în cursul zilei de ieri aflamLG G3 se regăsește deja în oferta unor retaileri români, astăzi ni se aduce la cunoștiință faptul că noul flagship al companiei sud-coreene LG va beneficia de un eveniment de presă special cu ocazia debutului pe piața din România, eveniment ce va avea loc săptămâna viitoare pe 26 iunie.

Printre magazinele la care a ajuns acest terminal se numără QuickMobile.ro și MarketOnline.ro, retaileri la care este afișat un preț de 2.699 lei, respectiv 2.798 lei pentru versiunea ce vine cu 2 GB de memorie RAM și 16 GB de stocare.

LG G3 este un adevărat flagship, acesta oferind să aducă într-un pachet destul de compact un display Quad HD de 5.5 inch, un procesor quad-core de 2.5 GHz, 2 sau 3 GB de memorie RAM, 16 sau 32 GB de stocare, o cameră foto de 13 megapixeli și o baterie de 3000 mAh. Există printre noi persoane care au în plan achiziția acestui terminal?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×