Mobicast 33: Podcast Mobilissimo.ro despre lansarea lui iPhone 6, iPhone 6 Plus, Apple Watch și primele impresii despre jocul Destiny (Video)

1.515 ori
<b>Mobicast 33: Podcast Mobilissimo.ro despre lansarea lui iPhone 6, iPhone 6 Plus, Apple Watch și primele impresii despre jocul Destiny (Video)</b>Iată că a venit momentul unui nou Mobicast și sunt sigur că știți deja care e subiectul săptămânii. E vorba despre Apple și noile sale terminale, care au fost anunțate pe 9 septembrie. Totuși, înainte să ne ocupăm de ele, aflați că mai...

Iată că a venit momentul unui nou Mobicast și sunt sigur că știți deja care e subiectul săptămânii. E vorba despre Apple și noile sale terminale, care au fost anunțate pe 9 septembrie. Totuși, înainte să ne ocupăm de ele, aflați că mai avem un concurs pentru voi, unul cu trackerul de fitness Misfit Shine drept premiu.

Brățara costă 445 lei și e oferită la concurs de către Mobiletrend.ro. și acum să trecem la lansări! în dată de 9 septembrie, Tim Cook și alți oficiali Apple au urcat pe scenă de la Clint Center, acolo unde în 1984 Steve Jobs prezenta Mac-ul. în acest an a fost anunțatiPhone 6, dar și iPhone 6 Plus și Apple Watch. iPhone 6 este un terminal cu ecran de 4.7 inch, cu rezoltuie de 1334 x 750 pixeli, în vreme ce iPhone 6 Plus vine cu un ecran IPS de 5.5 inch cu rezoluție Full HD.

La interiorul acestor handseturi se află procesoare dual core Apple A8 64 bit, dar și coprocesoare Apple M8. în spate regăsim o cameră iSight de 8 megapixeli, cu pixeli de 1.5 microni și deschidere F/2.2. iPhone 6 Plus aduce și stabilizare optică a imaginii, ceea ce iPhone 6 nu are. Ambele modele au totuși blitz True Tone și lentila cu 5 elemente. Camerele sunt capabile de captură video Full HD la 30 sau 60 FPS și captura video slow motion la 120 sau 240 FPS.

Avem parte și de camere frontale de 1.2 MP cu deschidere F/2.2, iar în ce privește bateria, pe hârtie iPhone 6 asigura 11 ore de playback HD, iar modelul de 5.5 inch asigura cam 14 ore. Pe partea audio avem 80 de ore de audio de la iPhone 6 Plus și 50 de ore de la iPhone 6. Tim Cook a adus înapoi sintagma "one more thing", întâmpinată cu rafale de aplauze, iar apoi el a anunțat Apple Watch. Spre surprinderea noastră ceasul Apple nu se numește iWatch și se pare că va mai trebui să îl așteptăm, de vreme ce sosește pe piața în 2015.

încă nu știm ce fel de baterie are, ce specificații hardware include, dacă rezista la apă și care e diagonală să. în schimb, știm că Apple Watch are un design pătrățos, cu margini curbate și o interfață care nu e cea de pe iOS. Avem la dispoziție pe acest ceas un buton crown care odată rotit face zoom în/out pe o harta sau într-o imagine și un buton fizic lateral special pentru a porni comunicarea cu cele mai apropiate persoane.

Produsul costă 350 de dolari, va avea și o versiune din aur 18 karate și în spate are o serie de senzori de fitness și sănătate, printre care și unul de puls. Apple a mai anunțat și serviciul de plăți mobile pe bază de NFC Apple Pay, disponibil pe Apple Watch și modelele iPhone 6. Am aflat și că iOS 8 va sosi pe 17 septembrie și evenimentul a fost încheiat de către formația U2 și un scurt concert, dar și de anunțarea noului lor album, care e oferit gratuit în iTunes.

între timp au apărut și în România primele prețuri pentru iPhone 6, care pornește de undeva de la 3500 de lei, în vreme ce iPhone 6 Plus pornește de la 4000 lei. Nu au fost prea multe vești și scăpări în ultimele zile, în afară de cele legate de iPhone. Am descoperit că Meizu MX4 Proar putea fi primul telefon cu 4 GB RAM, dar și că Android Lar putea fi de fapt Android 5.0 Lion, continuând parteneriatul dintre Google și Nestle, care deține brandul Lion.

Vă reamintesc că pe 13 septembrie are loc o serie de concerte care marchează debutul Telekom în România, brandul german înglobând Romtelecom și Cosmote. Smiley și Pavel Bartos vor găzdui evenimentul de la noi, care începe de la 18:00 și include o serie de formații în vogă. în secțiunea de întrebări am remarcat că ați fost prolifici, cu 192 de comentarii postate la utimul Mobicast și vă mulțumim. Pe forum în schimb nu prea mai activați la topicul Mobicast din păcate.

Am observat că au fost multe întrebări legate de Galaxy Note 3, dacă mai merită cumpărat și când ar fi momentul propice pentru achiziție. Au fost și întrebări despre telefoane până în 1300 lei pe care să le recomand, cel mai bun telefon Allview testat la Mobilissimo și tablete până în 400 lei. Ați dorit să aflați care e cel mai bun telefon pentru captura noaptea, de ce a ajuns conceptul de selfie faimos și de ce nu a fost lansat iPad Air 2.

în secțiunea Diverse v-am împărtășit impresiile mele despre PlayStation 4 și Destiny, ambele achiziționate de mine pe 9 septembrie, odată cu lansarea lui Destiny la noi în țară. Lansarea a venit la Media Galaxy, iar retailerul oferă un bundle PS4 + Destiny la preț de doar 1699 lei. Oferta durează doar până pe 16 septembrie, iar stocul e limitat. Destiny e un FPS foarte arătos, creat de care Bungie, care a dezvoltat seria Halo, iar acest lucru se simte.

Din păcate în afară de grafică și atmosferă, jocul nu prea are multe aspecte pro, el neavând suflet și o poveste convingătoare. Titlul e destul de distractiv și mă găsiți online, în secțiunea multiplayer Crucible, dacă aveți chef de o bătălie. Rețineți că în acest joc chiar și în misiunile single player poate apărea un coechipier neanunta și nedorit în fața voastră și să spulbere inamicii. Mă găsiți în joc cu ID-ul Thrystan17.

PlayStation 4 arată și se mișca excelent, nu are acel lag din meniuri de la PS3 și în sfârșit putem face downloaduri în fundal și să trecem oricând în meniul consolei, chiar și când ne aflăm în joc. Zona de setări nu mai este prost organizată, iar PS Store începe să pară un concept atractiv. El tot nu funcționează în România, dar puteți face ca mine: să vă creați cont de UK și să cumpărați vouchere cu credit de la Altex, care oferă cardusi PSN de 35 de lire la prețul de 200 de lei.

S-a lansat pe iOS, Android și Windows Phone și jocul Spider-Man Unlimited, un endless runner de la Gameloft, care include versiuni alternative de Spider-Man, un gameplay complex, cu lupte la pachet și o grafică cartoonish. E un soi de Minion Rush puțim mai violent. Cam acesta a fost Mobicast 33, ne auzim la 34 și nu uitați să comentați pe YouTube, pe Forum și pe site.
​

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×