Meizu atinge 7.7 milioane de unități MX4 precomandate; Meizu e noul Xiaomi?

Autor:  | Publicat în:  Meizu 1.119 ori
<b>Meizu atinge 7.7 milioane de unități MX4 precomandate; Meizu e noul Xiaomi?</b>Privim cu multă precauție anunturile producătorilor chinezi când vine vorba de numere impresionante de teleoane vândute, livrate sau precomandate, mai ales după ce Xiaomi a fost acuzată că umflă aceste numere. Acum și Meizu anunță cifre...

Privim cu multă precauție anunturile producătorilor chinezi când vine vorba de numere impresionante de teleoane vândute, livrate sau precomandate, mai ales după ce Xiaomi a fost acuzată că umflă aceste numere. Acum și Meizu anunță cifre impresionante de precomenzi pentru noul sau MX4.

Meizu MX4 este flagshipul actual al companiei care a pornit la drum cu câțiva ani în urmă cu câteva handseturi care imitau iphone-ul. Acum reputația lor a crescut, prin factori că alegerea inedită de procesor, designul arătos și un UI customizat în mod atractiv. Poate că nu ar trebui să ne mire că Meizu MX4 a atins 7.7 milioane de unități precomandate, având în vedere că acest model va fi disponibil și la nivel internațional la lansare, nu doar în China.  
 
Cele 7.7 milioane de unități au fost atinse în aproximativ 10 zile de la evenimentul de lansare din Beijing. Meizu MX4 este primul smartphone cu noul procesor MediaTek MT6595, un octa core real și are printre dotări și o cameră Sony de 20.7 megapixeli. Trebuie menționat că acest model e de fapt MX4 Standard, urmând să fie lansată și o versiune Pro până la final de an. Variantă care are parte acum de precomenzi costă de la 449 dolari în sus pentru clienții internaționali, în versiunea de 16 GB.
 
Oare când va ajunge și acest model la noi, după modelul lui OnePlus One și Xiaomi?

⚡ Avem 3 telefoane de dat celor care ghicesc ora la care dă startul eMAG promoției de Black Friday în 2018 (detalii AICI).
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×