Mobicast 50: Podcast aniversar Mobilissimo.ro, cu 6 concursuri, videocast și noi modele Lumia lansate (Video)

1.430 ori
<b>Mobicast 50: Podcast aniversar Mobilissimo.ro, cu 6 concursuri, videocast și noi modele Lumia lansate (Video)</b>Mobicast 50 a sosit cu o surpriză, o porțiune de videocast (n.n. versiunea video o vom publica puțin mai târziu) realizată de al voastru subsemnat, Alex Stănescu. Astfel, după 49 de podcasturi Mobilissimo.ro v-am împlinit doleanța de a vedea...

Mobicast 50 a sosit cu o surpriză, o porțiune de videocast realizată de al voastru subsemnat, Alex Stănescu. Astfel, după 49 de podcasturi Mobilissimo.ro v-am împlinit doleanța de a vedea persoană care realizează recenziile video. Cu această ocazie vă amintesc și că aveți 6 concursuri la care să participați în această lună.
​

Cele 6 premii sunt: telefoanele Allview C6 Quad 4G, Allview V1 Viper S4G, Karbonn Sparkle V, Karbonn Titanium S6, iar tabletele oferite ca premiu de Mobilissimo.ro sunt Allview Wi8G și Allview X7 Xtreme. Iar anul abia a început! între timp am aflat că foști angajați Nokia au dezvoltat cele mai compacte căști în ear, marca Earin. Ele costă 199 de dolari, au o aplicație dedicată pe iOS, Android și Windows Phone, iar o cască cântărește doar 5 grame.

Timpul de playack al accesoriului este de 3 ore. Allview a anunțat telefonul V1 Viper i 4G, cu suport 4G LTE pe ambele SIM-uri. Terminalul costă 649 lei și vine cu ecran TFT de 4.7 inch, cu rezoluție de 854 x 480 pixeli, procesor quad core de 1.3 GHz, 1 GB RĂ și 8 GB stocare. El dispune și de o cameră principală de 5 MP și camera frontală de 2 MP. Google a oprit actualizările pentru un tool Webview la versiunile Android sub 4.3, expunând astfel utilizatorii Android la malware.

Descoperim între timp ca OnePlus a vândut aproape 1 milion de unități în 2014, iar la Quickmobile versiunea sa de 64 GB tocmai a ajuns să coste doar 1.649 lei. Utok a făcut senzație anunțând telefonul Dorel, dar și modelul Explorer. Ambele sunt de tip "rugged", făcute să reziste la intemperii, apă și praf și includ KitKat la bord și procesoare dual core. Handseturile vin cu 4 GB stocare, camere de 2 MP, iar Dorel e menit pentru muncitori, în vreme ce Explorer e pentru excursioniști.

Ambele costă 599 lei. în ultimele zile Samsung a lansat și telefonul Samsung Z1, un prim telefon cu Tizen OS la bord, disponibil în India la prețul de 91 de dolari. El vine cu ecran de 4 inch, cu rezoluție de 480 x 800 pixeli, procesor dual core de 1.2 GHz, 768 MB RAM și 4 GB stocare, plus slot microSD și camera foto principală de 3.1 MP. Handsetul mai include și camera frontală VGA, WiFi, Bluetooth 4.0, baterie de 1500 mAh, ce asigură 7 ore de playback video.

Microsoft a anunțat două terminale Lumia accesibile, Lumia 435 și Lumia 532 cu prețuri de 69, respectiv 79 de euro fără taxe. Ambele rulează Windows Phone 8.1 Lumia Denim și au dotări identice, în afară de camere. Modelul mai scump are camera de 5 MP, iar Lumia 435 de 2 MP în spate. Specificațiile sunt acestea: ecran de 4 inch, cu rezoluție de 480 x 800 pixeli, baterie de 1560 mAh, procesor dual core Snapdragon 200 de 1.2 GHz, camera frontală VGA, 1 GB RAM, 8 GB stocare.

Xiaomi a realizat lansarea săptămânii, phabletul Xiaomi Mi Note, care are două versiuni: cea standard cu procesor Snapdragon 801 și 3 GB RAM, plus ecran Full HD de 5.7 inch, dar și cea Pro, cu 4 GB RAM, ecran Quad HD și procesor Snapdragon 810. Ambele versiuni au două sloturi SIM 4G, camera frontală de 4 ultrapixeli și camera principală de 13 MP. Prețul pornește de la 370 de dolari.

Allview în cele din urmă a anunțat smartphone-ul P6 Energy, cu mega baterie de 5000 mAh și preț de 849 lei. Acest handset include un display IPS LCD de 5 inch, procesor quad core de 1.3 GHz, 1 GB RAM și 8 GB stocare, plus slot microSD și GPU Mâli 450 MP, dar și o cameră principală de 8 MP. La secțiunea întrebări, am avut atât unele pe forum, cât și 69 pe canal YouTube la Mobicast 49. Printre întrebările la care am răspuns se numără și cea legată de un telefon sau o tabletă pe care aș crea-o eu, așteptări pentru Galaxy S6 și ce părere am despre ziua Izabellei.

Am vorbit despre istoria mea de game tester, ați aflat dacă am jucat vreodată Minecraft și dacă îl prefer pe Cristiano Ronaldo sau Messi. Am comparat Galaxy Note 4 cu multe alte flagshipuri și am promis o recenzie la LG G Flex 2. Ca de obicei am recomandat HTC Deșire 816 unei persoane care dorește un handset de 1200 de lei, dar și câteva modele Lumia accesibile.

Am avut și o recomandare de căști, un sfat pentru un posesor de Motorola Moto G 2014, am sugerat ce telefon merită cumpărat în 2016 și dacă merită trecerea de la un Galaxy Tab S 8.4 la iPad Mini 2 sau nu. în secțiunea Diverse am discutat despre balonul de aur al lui Cristiano Ronaldo, meciul Real - Espanyol, în care madrilenii au jucat excelent, chiar și în 10, dar și despre Ziua Izabellei și faptul că fenomenul e un viral controlat, reclamă la ceva gen îngheață, pantofi, suc, un telefon, operator sau altele.

Radio ZU și PRO TV sunt în pole position la controlul fenomenului. Am urât la mulți ani personalităților născute pe 14 și 15 ianuarie, adică Andrei Gheorghe și Eminescu, iar apoi am vorbit despre filme. Exodus, cu Christian Bale a fost ușor dezamăgitor și în mod clar filmat în fără unor ecrane, în vreme ce American Sniper cu Bradley Cooper a fost OK, dar slab pentru un film marca Clint Eastwood, cu editare și montaj slabe.

Am vorbit și despre experiența GTA 5 pe PS4, despre jocul Sim City Built It pe iPad și despre un concert house (Markus Schultz) care vine în februarie. Cam aceasta a fost Mobicastul aniversar, numărul 50, un prim videocast. Ne găsiți că de obicei pe YouTube, Twitter, Google+, Facebook, site și Forum, cu o mulțime de concursuri pentru voi.
​

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×