Steve Kondik, fondatorul Cyanogen discuta despre Micromax, India și OnePlus

Autor:  | Publicat în:  Cyanogen 668 ori
<b>Steve Kondik, fondatorul Cyanogen discuta despre Micromax, India și OnePlus</b>întreaga poveste cu OnePlus One și piața din India nu sună deloc bine, mai ales pentru Micromax și Cyanogen, care practic au imaginea unor firme ce au păgubit OnePlus. Iată că Steve Kondik, fondatorul Cyanogen a acordat un interviu&nbsp;celor de...

întreaga poveste cu OnePlus One și piața din India nu sună deloc bine, mai ales pentru Micromax și Cyanogen, care practic au imaginea unor firme ce au păgubit OnePlus. Iată că Steve Kondik, fondatorul Cyanogen a acordat un interviu celor de la Android Central în care clarifică povestea.

Lucrurile stau astfel: Cyanogen e creatorul popularului ROM CyanogenMod care venea preinstalat pe popularul telefon OnePlus One. între timp Cyanogen a încheiat un parteneriat cu firma indiană Micromax, prin care va oferi în exclusivitate în India CyanogenMod pe terminalele companiei. Astfel, OnePlus One nu s-a mai putut vinde în India cu același ROM la bord, deci a trebuit ca vânzările să se oprească.

A existat și un schimb de emailuri nu prea plăcute între Cyanogen și OnePlus, cu un ton foarte rece de la CEO-ul Cyanogen. Steve Kondik afirmă în interviu că OnePlus e un startup, ca și Cyanogen și nu există animozități, ci doar respect. OnePlus e o firmă ambițioasă, conform aceluiași fondator, care a promis că va continua suportul pentru OnePlus One, chiar dacă nu știe ce vă rezervă viitorul.

Oficialul a declarat și că Cyanogen e prinsă în bătălia dintre Micromax și OnePlus, pentru că furnizează OS-ul ambelor companii. Dacă ne uităm cu atenție la situație, vedem că Micromax are dreptate, firma semnând un contract cu Cyanogen cu mult înainte ca OnePlus One să debuteze pe piața din India. între timp OnePlus s-a mobilizat și a început lucrul la propriul ROM Android, pentru a putea vinde handseturile sale pe prolifica piața indiană.

Cum vi se pare această dispută?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×