Mobicast 6: podcast Mobilissimo.ro numărul 6 - din nou despre HTC One 2, primele prețuri pentru Galaxy S5 și multe altele!

Autor:  | Publicat în:  Mobicast 1.394 ori
<b>Mobicast 6: podcast Mobilissimo.ro numărul 6 - din nou despre HTC One 2, primele prețuri pentru Galaxy S5 și multe altele!</b>Săptămâna de după MWC 2014 este una de acalmie, fără prea multe lansări sau evenimente deosebite în zona telecom. Ei bine, am realizat și un Mobicast după această săptămână calmă și am pus mare accent pe întrebările voastre,...

Săptămâna de după MWC 2014 este una de acalmie, fără prea multe lansări sau evenimente deosebite în zona telecom. Ei bine, am realizat și un Mobicast după această săptămână calmă și am pus mare accent pe întrebările voastre, răspunzând la majoritatea lor.

în ultimele zile am văzut tot mai multe scăpări ale lui HTC One 2 aka M8 și am publicat pe Mobilissimo.ro o sumedenie de materiale hands on de la MWC 2014. Cu această ocazie am văzut în acțiune și noile telefoane HTC Desire, iar între timp am aflat că Nokia X a fost hackuit și rootat, iar aplicațiile sale au fost portate pe alte terminale Android.

Unul dintre viralele săptămânii a fost cel cu poza selfie făcută în cadrul Oscarurilor, cu toate vedetele surprinse în acțiune folosind un Galaxy Note 3. Apoi am aflat că Xperia Z2 ar costa peste 800 de dolari, cel puțin în Hong Kong, iar Oppo Find 7 a surprins cu o scăpare ce afirmă că va veni cu o cameră de 50 de megapixeli. LG G3 a început deja să fie subiect de zvonuri, asociat cu un display 2K de 5.2 inch și o lansare în luna iunie.

Nu am uitat de voi și avem un nou concurs, de această dată cu un card cadou de 250 de lei de la eMAG.ro și o tragere la sorți ce va avea loc în curând. Apoi am aflat că Nokia are un eveniment programat în luna aprilie și am descoperit că Samsung Galaxy S5 e deja disponibil la precomanda la Orange România, la prețul de 299 euro, cu abonament Pantera 44.

Dintre întrebările puse de voi mi s-a părut interesantă cea cu formarea Mobilissimo.ro, dar și cele legate de Galaxy S5 și iPhone 6. Pe final am discutat despre meciurile surpriză ale ultimei săptămâni, adică Steaua Dinamo și România Argentina și evident am acoperit și Oscarurile și bonus câteva jocuri noi de pe iOS.

Aflați și ce terminale mai avem în teste, ce urmează să se lanseze în perioada următoare și multe altele în Mobicast 6!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×