Răspunde la Întrebare și poți caștiga un Card Cadou eMAG În valoare de 250 lei!

Autor:  | Publicat în:  Reduceri 2.216 ori
<b>Răspunde la Întrebare și poți caștiga un Card Cadou eMAG În valoare de 250 lei!</b>După cum știți eMAG.ro a demarat o campanie de reduceri în lună martie, care se poate solda cu un premiu sub forma unei mașini Mini One. Ei bine pe lângă acest premiu Mobilissimo.ro vă oferă încă unul, sub forma unui Card Cadou la eMAG.ro....

După cum știțieMAG.ro a demarat o campanie de reduceri în lună martie, care se poate solda cu un premiu sub forma unei mașini Mini One. Ei bine pe lângă acest premiu Mobilissimo.ro vă oferă încă unul, sub forma unui Card Cadou la eMAG.ro. Reducerile le afli de aici.

Acest card cadou valorează 250 de lei și trebuie doar să spuneți care e cea mai mare reducere pe care ați văzut-o sau de care ați profitat în campania pe martie 2014. Cei care vor comenta la acest articol, cu răspunsul la întrebarea anterioară, vor face parte dintr-o tragere la sorți și vor putea câștiga un card cadou eMAG.ro în valoarea mai sus mentionată.

Concursul durează de azi până pe 8 martie 2014 la ora 23.59 și vom realiza o extragere prin random.org. Participanții trebuie să trimită screenshot cu comentariul la adresa concurs@mobilissimo.ro cu subiectul “Reduceri eMAG.ro”. Poți afla ce reduceri are eMAG.ro în acest moment chiar aici, pentru a da răspunsul corect.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×